Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boicie sie chodzic na randki`?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie glownie do pan, jako ze sama jestem plcia piekna, choc wiem, ze problem dotyczy tez panow. Nie boicie sie oceny, tego, ze zle wypadniecie itp? Ja mam pewien dystans do randek, bo z randkami to troche jak w sklepie, jestes towarem jesli sie nie spodobasz juz sie druga osoba nie odezwie. Jakos randki chyba nie sa dla mnie.

Gość gość
Ja sie boje. Robi mi sie slabo i niedobrze... :O

Gość gość
A jesli ktos wam sie wyda calkiem w porzadku, ale juz sie nie odezwie, nie wazne bedzie to kobieta i czy mezczyzna, to co sobie myslicie : jego/jej pech i szukacie dalej czy jak? Moze ja mam za duze ego, bo mnie by to troche jednak zabolalo.

Gość gość
niechodze na randki bo dziewczyny by chcialy ze im wierszem gadać o milosci izeby gadac i gadac i mi sie niechce szczępić jęzora tak gadając byle co tylko poto bo ona tak lubi,wale se,konika od czasu do czasu i mam ssiety spomuj niemusze romansow czytac ani placzliwych seriali ogladać a ni kasy na poerdoly typu kwiatki pierscionki wydawać ;-)

Gość gość
gość dziś Jakimi wierszami? Masz skrzywiony obraz spotykania się dwojga ludzi. Samozaspokojenie to ułuda na krótką chwilę i dalej jesteś samotny. Dlatego siedzi potem taki młody nieszczesliwy i pisze na kafe. Zobacz na youtub filmik: Demony seksu Warto zawalczyć o siebie a nie poddawać się złu i udawać, że wszystko niby jest ok. A ok nie jest. Jeśli nie jest z Bogiem to oj nigdy nie jest. Bo to ok być nie może.

Gość gość
gość dziś Bać się oceny kogoś? Zawsze się znajdzie ktoś lepszy i gorszy od nas. Dlatego niewarto się porównywać z innymi. Bądź sobą. Jeśli przykładowo 50 osób oceni Cię negatywnie to nic nie znaczy bo to ich ocena. Drugie 50 może ocenić kogoś pozytywnie. I to również nic nie znaczy. To jest tylko czyjaś powierzchowna ocena. Ważne tak naprawdę jaka jesteś w sercu. Jeśli masz wartości Boze w sobie to ani krytyka Cię nie powali ani pochwaly nie przyprawią Cię o zawrót głowy. Kierowaniem się cudzą opinią na swój temat głównie uprawiają ludzie niepewni samych siebie. A żada ludzka opinia nie daje żadnej pewności bo to tylko jeden głos z wielu różnych punktów widzenia. Pewność dają tylko wartości Boże w sercu człowieka, kiedy wie, że nie krzywdząc innych idzie dobrą drogą w swoim życiu. I cudze opinie tutaj ani mu skrzydeł nie dodadzą ani go nie pognębią. No ale to trzeba w sobie wypracowywać. Jak wszystko.

Gość gość
ja się boje i nie chodze,nie chce mieć problemów z samcami

Gość gość
Ja się boję już kilka kobiet mnie zgwałciło :D