Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda polka, która wiąże albo spotyka się z ciapatymi to kurwa i szmata

Polecane posty

Gość gość

Każda polka (celowo z małej litery), która spotyka się z ciapatymi to kurwisko i szmacisko i zero szacunku dla takich zdradzieckich dziwek! Głupie kurwy spotykają się z takimi brudasami, a oni później mordują Polaków i używają polskich aut do dokonywania zamachów. POLSKA DLA POLAKÓW!! Precz z ciapackim ścierwem i z każdą polską zdzirą, która się z z tymi brudasami zadaje!

Gość Kafe Sheriff
Zglaszam temat na policje z art 257 kk

Gość gość
Lewactwo w akcji :D

Gość gość
Kto to ciapaty???nie znam takiej narodowosci A poza Pl moga ??sie spotykac czy tez nie?

Gość Kafe Sheriff
10:46 "kto to jest ciapaty" to juz bedziesz tlumaczyl w prokuraturze

Gość gość
Po co w prokuraturze? Tutaj od razu wyjaśnię - ciapaty to TERRORYSTA!!!

Gość gość
Nie pozwolę, żeby z mojego pięknego kraju zrobiło się to samo co z Niemcami lub Francją!!! Polska ma być azylem spokoju i bezpieczeństwa! Chcecie k***a chodzić w strachu po mieście wy głupie lewaki?! Nie widzicie tego co robią ciapaki na zachodzie? Ciągłe strzelaniny, gwałty, zamachy? TEGO KURWA CHCECIE U NAS?!

Gość gość
Wyjaśniam: CIAPAK to muzułmanin z Pakistanu, Turcji, Afganistanu, Iranu, wszystkich krajów arabskich, czarnych krajów afrykańskich, gdzie dominuje islam takich jak Nigeria. To fakt, że tysiące Polek przeszło na islam pod wpływem swych ciapackich mężów, niestety w Warszawie ciapaków widać teraz na każdym kroku, a kobiet w chustach jest mnóstwo, raz spotkałem idiotkę-Polkę w nikabie i dwójką ciapackich dzieci. A TERAZ CO MYŚLICIE ŻE WARTO Z TYMI BYDLAKAM MUSLIMSKIMI KTÓRZY MORDUJĄ NIEWINNYCH LUDZI ZROBIĆ?

Gość gość
12:40 1) widocznie "ciapaki" sa bardziej mescy od europejczykow. 2) Iranczycy to nie arabowie, tylko Persowie.

Gość gość
Patologia jest wszędzie, na ulicach Warszawy to wyjątkowe pasztety i dno intelektualne ma za męża ciapatego arabusa, turka, Afrykańczyka, w każdym narodzie jest patologia, no nie? Nikt inny ich nie chciał, to wzięły sobie ciapatego, któremu jaja już puchły z braku seksu, a na prostytutki szkoda mu było kasy, no i załatwi taka sprawy meldunkowe przygarnie pod dach, spłodzi dzieciaka, na które weźmie się 500 plus. TAKA JEST PRAWDA!

Gość gość
gość dziś Idiotka z ciebie czy tylko udajesz?

Gość gość
Popieram.

Gość gość
Ciapaci są nie tylko przystojniejsi od polskich świńskich blondynów, ale także bardziej kulturalni, czyści, szarmanccy i pracowici. Po prostu boicie się, że w porównaniu z nimi wypadniecie żałośnie słabo i żadna samica nie będzie chciała na was spojrzeć : ). Pocieszne to.

Gość gość
Zglaszam na policje

Gość gość
Islam to przyszłość świata - i nic na to nie poradzicie oj****e z mózgu POLczyny :D. Polscy mężczyźni , przepuszczający was w drzwiach i noszący wam ciężary wam doskwierają? Że to patriarchat i dyskryminacja w LOLandii? Szowinistyczne stereoptypy? Że wy się chcecie "realizować" LOL w pracy zawodowej? Że wy jesteście "równe"? LOL LOL LOL. No to muzułmanie pokażą takiej środzie i szczuce i takiemu biedroniowi gdzie ich miejsce. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! :D

Gość gość
Polscy faceci sa beznadziejni... nie podrywaja, nie adoruja, nie komplementuja, maja niskie poczucie wlasnej wartosci, brakuje im pewnosci siebie, ubieraja sie bez wyrazu (dres bluza z kapturem i ogolony leb), smierdza, nie rozwijaja sie, pracuja za grosze itd. Wiem bo sam taki jestem i gdybym byl kobieta to w zyciu bym siebie nie wybral!

Gość gość
Z hindusem albo persem mozna??

Gość gość
z Hindusem jeśli jest buddystą, a z Persem jeśli jest wyznawcą Zaratustry :-)

Gość Kafe Sheriff
Jestem muzułmańskim pedałem i zoofilem, lubią nasze swojskie kozy i zastraszanie polaczków, sam mam lęki i dlatego jestem agresywny, to pewnie przez arabskie pochodzenie...

Gość Barnaba Trawa
Mieszkam pod Wieliczka i u mnie we wsi mieszka k***a z kunkubentem. Nie wiem czy sie nadal k****, ale ma dziecko z tym konkubentem.

Gość gość
Polacy od muzłumanów prawie niczym się nie różnią.Hipokryci i debile.Szczam na jedno i drugie.Oba patologiczne i wieśniackie.

Gość gość
Do autora Ech! Pewnie jaka$ fajna laska dała kosza takiemu wieśniakowi jak ty , bo wolała ciapatego.

Gość gość
J***c islamców j****ych i wszystkie te polskie k***y co ciągną im pały . Ej szmaty co liżecie kakao Arabom , tylko później nie piszcie na forach że was wykorzystali albo z d**y zrobili studnie bez dna . P********e się !!!

Gość gość
Ja jestem kobietą a brzydza mnie wstrętne araby, rozumiem że kobiety wola brunetow albo coś ale Arabowie są zwyczajnie brzydcy, wielkie nochale niski wzrost konska twarz , dlaczego nikt nie leci na arabki ? Bo są tak samo szpetne

Gość AcHujCięToObchodzi
Z***b***ć CIAPATYCH i polać świńską krwią ich zwłoki