Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego on ode mnie chce?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pewien problem i nie wiem co zrobić... Mam 20 lat, i około miesiąc temu poznałam faceta, który ma 25 lat. Może wspomnę jeszcze, że studiuje - na 1 roku, ale w przyszłym roku zmieniam kierunek studiów. On - w tym roku skończył studia, ma dobrą pracę w zawodzie, do tego teraz jeszcze zaczął nauczać innych. I tu moje pytanie, czy taki 25 latego może myśleć poważnie o takiej niedojrzałej dziewczynie jak ja? Widzę, że może być z tego coś poważnego, jest naprawde świetny i uwielbiam spędzać z nim czas, ale martwi mnie troche ta różnica. Czy on nie powinien szukać dziewczyny w jego wieku, też po studiach, spełnionej, ułożonej? A nie takiego dziecka, które samo nie wie czego chce od życia jak ja? Pomóżcie spojrzeć na to z innej perspektywy bo naprawde juz mnie głowa boli od tego myślenia... Wiem, że na sam 'seks' nie liczy, bo otwarcie mu powiedziałam, że takie rzeczy tylko z osobą którą kocham i którą kocha mnie, a mimo to nadal chce sie spotykać.

Gość gość
za dużo myślisz, faktycznie dzieciak z ciebie, lepiej zaproponuj mu gorący seks, to może ci przejdzie ta głupota :P