Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agresor

Niechęć i agresja do ludzi

Polecane posty

Gość Agresor

Co zrobić, by przestać być non stop wkurwionym? Nie lubię nikogo od lat i najlepiej bym najebał imbecylom

Gość gość
na pewno znaleźliby się ludzie, których lubisz. Nie lubisz np. popatrzeć na ulicy na twarz albo tyłek ładnej dziewczyny?

Gość gość
Zrobić rachunek sumienia i sprawdzić, czy nie ma w Tobie tego, czego nie lubisz w innych ludziach. Jak już to znajdziesz, to przyjrzyj się temu, usuń lub ulecz chore tkanki, przebacz sobie i innym, i zacznij końcu w kochać. Jak nienawidzisz wszystkich innych, nienawidzisz też siebie.

Gość Agresor
Kurde spodziewałem się chamskich odpowiedzi... Moczę raz w tygodniu, bo moja Laska rzadko ma ochote. Patrzeć na d**eczki/cycuszki a słuchać ludzi to inna sprawa. Jestem nałogowym oglądaczem p****li! Faktem jest, że nie lubie innych prawdopodobnie, bo nie akceptuje siebie, ale tego nie umiem zmienić. Każdego dnia siebie za coś nie lubie i krytykuje! Jestem tak daleko, że nie umiem kochać - swojej od 9 lat kobiety chyba też nie kocham, choć jest za co. Skupiam się na minusach! W ogóle nie ma we mnie empatii, a tylko niechęć i agresja... Najlepiej wziąłbym nóż i wybił wszystkich Arabów na przykład, bo jestem u Szwabów i nie mogę ich znieść