Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sie nie moge już doczekać soboty i tego jak upokorzę męża na wigilie

Polecane posty

Gość gość

Już wszystko mam przygotowane zamówiłam hydraulika w poprzednim tygodniu żeby mi zamontował kamery w sypialni, wyszłam specjalnie żeby miał czas zaprosić kochanke i nagrałam wszystko. Teraz tylko zaprosiłam całą rodzinę na wigilie, wszystkich teściów i kuzynostwo dalsze, 50 osób będzie u nas na wigilii. Oczywiście mamy włączyć kolędy przy kolacji na telewizorze a ja przez przypadek włącze nagranie jak on mnie zdradza. Jeszcze tylko 4 dni :) i wszystko się wyjaśni

Nie rób tego! Tylko z siebie zrobisz pośmiewisko! Nagranie lepiej zachowaj jako dowód przy sprawie rozwodowej. Nie wierzę, że ludzie na serio odwalają takie szopki...

Uważam, że to nie jest dobry pomysł. Na Twoim miejscu napisałabym tylko pozew rozwodowy, nic mu nie mówiąc. Pamiętaj, że ośmieszysz też siebie. Ale jeśli chcesz tak zrobić, to zrób.

Gość gość
ahha dawno sie tak nie usmialam. wystarczy to puscic jego rodzicom :D

Gość pierduły kukuły
Bzdura. Co ma hydraulik do kamer? Nie znam faceta co się umawia z kochanką w domu.

Gość KRUCAFUKS
Tak a przed chwilą ktoś pisał ze nagranie żony wysłał po rodzinie i został zbesztany, jeleniu co zonkrogi przyprawiła i teraz szukasz ukojenia

Gość gość
To hydraulicy teraz zajmują się szpiegowaniem? Kogo w takim razie wezwać do naprawy kranu?

Gość gość
Czekałam na twoja prowokacje :D:D:D

Gość Bonzo HydrauliK
pierduły kukuły dziś Bzdura. Co ma hydraulik do kamer? Nie znam faceta co się umawia z kochanką w domu. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX zajmuję się wswzystkim Hejkerze myslisz ze jestes tacy modny? CHRRRRR TFFFUUUU i kto jest terazz mocny hejkerze pozablokowywuje ci pyte g****om

Gość gość
Hydraulik od montowania kamer?

Gość gość
Dobry pomysl :-D moze nagraj reakcje rodzinki na ten film.oscar pewny :-D chcialbym to zobaczyc.