Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety się puszczają? Faceci, teraz posmakowaliście własnej zupki.

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej.

Gość gość
Z***biscie, tylko teraz was na stale juz nie chcemy. :)

Gość gość
żadna kobieta na poziomie, nie weźmie ru/chacza do związku

Gość gość
Tak samo zaden facet na poziomie nie wezmie puszczalskiej.

Gość gość
"Nie znoszę zupy z kostki rosołowej "O ten temat ci chodzi.Ta akurat sie nie puszcza,sprawdzone u zródła.Różne są kobiety ale ta akurat to niedostepna devotka ,słyszałem że zakonnicą miała być.Zajęta i wierna wobec adoratorów bezwzględna ,wali z liscia albo z kopa prosto w jaja.Wygorowane ma rządania i nikt jej nie odpowiada

Gość gość
Chcieć albo nie chcieć to wy sobie możecie ale wolne a nie zajęte!Desperaci odrzuceni wyzywają od puszczalskich żeby wyjść z twarzą i zaleczyć swoje kompleksy ,jakie to dziecinne i żenujące.

Gość gość
Ale nam to smakuje - szybko popuszczacie więc korzystamy dopóki nas nie znudzicie. Ruchanie oczywiście tylko w gumie, aby czegoś nie złapać. Zdrowie w końcu najważniejsze.

Gość gość
Autorka dobrze prawi, polać jej. :)

Gość gośćs
19.36 Kto wy?Ja nie!"!Nie pakuj parszywcu wszystkich kobiet do jednego worka i szukaj wolnych k****arzu niewyżyty .albo idz do burdelu bo żadna kobieta nie ma ochoty sie z wami szmacić i brudzić k****arze bezbożne .Wara od normaknych kobiet zwłaszcza ode mnie!

Gość gość
19:36 Swoj ciagnie do swego

Gość gość
Co mnie obchodzi że się puszczacie? Tym lepiej dla nas, w dzisiejszych czasach tylko frajer wiąże się z "kobietą". Rżnąć i do widzenia, nie mam z tym żadnego problemu

Gość gość
Przypominam jak jest z dziurami pod kolczyki, jeśli się ich nie używa to zarastają. Te nie puszczalskie dużo ryzykują :D

Gość gość
ja się nie puszczam bo jestem dziewica i oczywiscie nie wziełabym ruch/acza takiego jak tu się wypowiadają

Gość gość
22:32 To dużo pieniążków musisz wydawać na coraz to nowe dzifffki masz sie czym chwalić :D:D

Gość ekspert ludzki
Nie, to WY byście posmakowały zupki jakby facet spłodził innej babie dziecko i przyniósł je do Was i kazał się nim opiekować. :D Tak jak Wy kłamiecie kto jest ojcem i facet wychowuje nie swoje.

Gość gość
Jakoś nie znam żadnego ,ktory wychowywał by nie swoje.s

Gość gość
Kto kłamie ,ja mam dwoje dzieci z mężem i jakos do głowy by mi to nawet nie przyszło.s

Gość gość
gość 2016.12.21 ja się nie puszczam bo jestem dziewica i oczywiscie nie wziełabym ruch/acza takiego jak tu się wypowiadają X Wiec jestes taka sama ofiara w rewolucji kobiet w puszczaniu sie. Porzadni mezczyzni sa olewani przez kobiety i oni jak i takie jak Ty beda tracili. Ty nie znajdziesz nikogo do zwiazku o ile sama nie zagadasz a my bedziemy bierni bo nie wierzymy w porzadne kobiety. Rozwiazlosc kobiet najbardziej uderzy w kobiety, ktore juz dzis masowo szukaja dawcow nasienia by zostac samotna matka zamiast zalozyc pelna rodzine

Gość gość
"Jakoś nie znam żadnego ,ktory wychowywał by nie swoje.s " x Nie no oczywiście miała Ci to powiedzieć jakaś baba, że wrabia męża albo sam mąż, że dał się tak wrobić, chodzi i trąbi o tym każdemu. :D