Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym jest zycie bez milosci?

Polecane posty

Gość gość

Jestem wybredna,otaczam sie tylko i wylacznie ludzmi których lubie i szanuje,nie jestem w stanie kogos polubic jesli wiem,ze jest złym czlowiekiem. Z kolei bezinteresownosc,dobre serce to rzadkosc,tak wiec znajomych mam niewielu.Kiedys mialam pelno powierzchownych znajomosci i bardzo sie zawiodlam. Ale nie o tym. Kiedy kogos pokocham, zainteresuje sie na tyle,by wejsc w jakas relacje z wzajemnoscia to...ta osoba umiera. W ciagu ostatnich 4 lat 6 osob odeszło. Para z ktora sie przyjaznilam,kuzyn a takze 3 potencjalnych chlopakow. Ostatni w listopadzie.Jestem wykonczona,boje sie wchodzic w jakies relacje a przeciez potrzebuje tego... Kiedys bylam u wrozki , ta powiedziala mi ze ktos rzucil na mnie klatwe by nie ukladalo mi sie w milosci, moze jest w tym cos prawdy?

Gość gość
No niezłe! Trzeba cię wysłać do Syrii. Wstąpisz do IS, zaprzyjaźnisz się z abdulami i świat będzie miał wreszcie problem z głowy No taka broń masowego rażenia :-)

Gość gość
przede wszystkim powinnaś zacząć naprawiać własne życie od siebie i w pierwszej kolejności uderzyć się w pierś i wybić brednie które ci ta wróżka wywróżyła :D po drugie, musisz zrozumieć, że strach to tylko jedna ale zarazem jedna z niewielu emocji które towarzyszą przez całe życie, od poczęcia (te mechanizmy obronne już się wykształciły razem z pierwszym zalążkiem układu nerwowego), aż po grób. To jedyna rzecz której człowiek nie potrafi się wyzbyć, więc całkiem normalne jest, że po wielu niefortunnych przypadkach (zakładam, że nie ingerowałaś w śmierć tych panów :P) twój system nerwowy zaadoptował i wyolbrzymił nowy stan - obawy. Cóż, twoje zadanie to oswoić się z nim, przywyknąć, to normalne jak to gdy ciało przyswaja się do braku kończyny, po czym "zerwać jabłko niewidzialną dłonią". Wierzę, że nie uda ci się to, ale powodzenia :)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Ile lat mieli ci potencjalni chłopcy?

Gość gość
Ja tam w klatwy wierze bo na mnie tez ktoś rzucil i sie speknilo

Gość gość
Nie zaprzyjaznie,bo unikam zlych ludzi :D

Gość gość
ta wróżka tez wywrozyla mi wiele innych rzeczy, ktore sie sprawdzily...dlatego zastanawiam sie, czy cos w tym jest? W koncu nigdy mi sie nie ukladalo,a nic mi nie brakuje... Ponoc jestem sliczna,ciala sie nie powstydze nie ma co ukrywac ;) charakter tez mam ok, jestem z dobrej rodziny... wewnetrzny plomien jest :p nie ma sie do czego przyczepic

Gość gość
ja 21..a ci chlopcy w zblizonym wieku.ten ostatni mial 23..

Gość SpiritusRatyfikowany
@gość dziś Z jednej strony wygladasz na interesujaca osobe a i ja sam jestem raczej sympatyczny. Z drugiej ostatnio sam nienajlepiej sie czyje :) A bardziej powaznie, wiele zalezy od tego czy ich smierc byla dzielem przypadku (sporo na pecha) - czy tez czyms co bylas w stanie przewidziec. Bo jesli to drugie to moze zwyczajnie ciagnie cie do ludzi ktorzy sa na ostatniej prostej, ze wzgledu na refleksyjnosc czy inne cechy ktore ten stan uwydatnia - w takim wypadku, warto by zrozumiec co dokladnie to takiego i szukac czegos moze troszke mniej fajnego ale nie zwiastujacego rychlej smierci. A co do spirytyzmu, to nic dobrego/sensownego. A taka klatwa(przeklenstwo) to by bylo cos ala "Idz do diabla", "Niech cię piekło pochłonie" itp. ...