Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj wigilia w przedszkolu mojego dziecka...prawie same patologiczne imiona

Polecane posty

Gość gość

Szok powiem wam... Lista imion: Nataniel, Ariel, Alanek, Brajanek, Rodżer, Adrianek, Patryczek, Dawidek, Fabio, Flawio itp Nikola, Dźesika, Waneska, Sandra, Sara, Chantal, Roksana, Vanessa, Issabela, itp...

Gość gość
Faktycznie chociaż Adrian brzmi mi normalnie.

Gość gość
Mój mąż ma na imię Adrian, a syn Dawid. Jeśli już obrazasz moich bliskich to wskaż proszę na jakiej podstawie używasz terminu "patologia" oraz co ma z tym wspólnego imię (moim zdaniem dość mało oryginalne). Slucham-czytam...

Gość gość
Adrian Patryk Roksana to normalne imiona. Rogera mam w rodzinie - imię po bandzie.... xD

Gość gość
To po co posylalas dziecko to takiego podrzędnego przedszkola? Trzeba było dopłacić i posłać do dobrego a nie z patolami sama sobie jestes winna

Gość gość
A dziecko autorki to pewnie Samantha albo Denis, bo skoro zapisała do elytarnego przedszkola gdzie królują takie imiona to jej dzieciak tez tam musi pasować hahaha.

Gość gość
Dokładnie imiona dla patologii. Jest tyle ładnych imion np Bogusław, Antonina, Aleksandra, Jerzy a ludzie krzywdę robią dzieciom

Gość kot z piekła rodem
Jestem dumna z tolerancji w Polsce. :P A ta walka z patologią: fiu, fiu. A tak na serio uważam, że tylko tytan intelektu oraz potomek szlachty zaściankowej, mógł założyć tak ambitny temat. Szacun. ;)

Gość gość
Mój synek ma na imię Alanek i nie jesteśmy patologią. Co za bzdury piszecie.

Gość gość
Dawid, Adrian i Patryk to imiona wywodzące się z patologii? I Porównujesz je np do Rodzera przez dz czy Brajana przez j? Ciekawe jak twoje dziecko ma na imię...