Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kupujecie na wigilie gotowe g****a z Biedronki? Dla mnie to patola...

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrażam sobie tego...Widzę, co biedota polska kupuje w tym sklepie teraz przed wigilią to aż uwierzyć nie mogę...Wszystko gotowe, g*******e pierogi za kilka złotych, gotowe uszka, łazanki, barszcze z torebek, nawet gotowe ciasta za kilka złotych. Koszmar! Co to za święta? Widzę po was, że nie macie kasy, odrosty, niemodne ubrania z lumpeksu, dla dziecka na święta w prezencie tania książka z pepco, no ale żeby samemu kilku pierogów samemu nie zrobić? Samemu pyszny barszcz na polskich burakach ze straganu? Dlaczego takie g****a kupujecie? Ja do Biedronki chodzę tylko i wyłącznie po papier toaletowy i ręczniki kuchenne a to co widzę, co wkładacie do koszyków na święta to po prostu koszmar...Współczuję

Gość gość
Właśnie dziś się dowiedziałam dlaczego ludzie wypisują takie p*****ly albo innym dogryzaja.Bo nie mają co robić ,nie mają znajomych są sami nikt ich nie lubi są do d**y brzydcy biedni beznadziejni .Tutaj mogą wylewać swój jad bo w realu chociażby chcieli to nie mogą są nikim -niewidzialni skopiowalam ktos dobrze napisał.

Gość gość
Współczucia należą sie Tobie skoro miarą człowieka jest dla Ciebie jego wygląd czy zakupy. Żałosne są dla mnie osoby mające sie "ponad wszystkimi", oceniające i krytykujące. Podnosisz w ten sposób swoje poczucie wartości czy o co chodzi? Idź lepić pierogi albo do fryzjera i zastanów sie nad sobą. Wesołych Świat

Gość gość
Gdyby nie miały czasu to mogłyby zamówić katering z dobrej restauracji a nie g****o z biedronki...To brak kasy, mózgu i chęci...

Gość gość
Autorka, to nieszczęśliwy człowiek - dlatego wybaczcie jej to, co pisze...

Gość gość
Autorka jest na poziomie jamnika gladkowlosego, który żyje by innym robic kuku np wchodzić za fotel i tam srac. Tez tak robisz?

Gość gość
który żyje by innym robic kuku np wchodzić za fotel i tam srac xxx :D Serio jamniki tak robią? Moi sąsiedzi mieli takiego jamnika. W windzie siedział grzecznie i nagle cichaczem gryzł po nogach.

Gość gość
tępa kuro domowa...jeśli twoją jedyną ambicją jest lepienie pierogów i śledzenie na zakupach co kupują inni to zapraszam do mnie bo jestem w 9 miesiącu ciąży i nie mam siły ani ochoty stać przy garach ,możesz się wykazać i wyżyć chociaż kulinarnie bo mąż jak widać dawno cię tykał.

Gość gość
Ktos sobie jaja robi, a wy sie podniecacie. :D