Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałabym być waszym dzieckiem kobiety...Prezenty z Lidla, wstyd by mi było

Polecane posty

Gość gość

Gdybym była dzieckiem i dostała pod choinkę to co wy kupujecie swoim dzieciom to byłoby mi po prostu po ludzku PRZYKRO. Zamiast kupić dziecku porządną zabawkę Fisher Price, Little Tikes czy Chicco to wy kupujecie jakieś badziewia z Lidla po 29,90 i dziecko musi udawać, że się cieszy ;( Na pewno mu wstyd przed innymi dziećmi ;(

Gość gość
Imbecyl pisze takie bzdety!No moze imbecylka!Ja kupiłam klocki z pianki za 49.99 Zabawki w lidl nie kosztują 29 zeta,no moze jakis drobiazg.

Gość gość
Właśnie dziś się dowiedziałam dlaczego ludzie wypisują takie p*****ly albo innym dogryzaja.Bo nie mają co robić ,nie mają znajomych są sami nikt ich nie lubi są do d**y brzydcy biedni beznadziejni .Tutaj mogą wylewać swój jad bo w realu chociażby chcieli to nie mogą są nikim -niewidzialni.

Gość gość
gość dziś Wiadomo,że tak jest.W głębi serca,nawet trochę im współczuję...

Gość gość
debilko,która założyłaś ten temat...w lidlu też bywają zabawki Fisher Price ;-) tak na marginesie te porządne zabawki są chińskie ;-D

Gość gość
jak chowasz dzieciaka na materialistę takiego jakim sama jesteś to nic dziwnego,że najbardziej interesuje je cena ;-D...daj od razu kolegę Jagiełłę albo lepiej Zygmunta Starego ...GDZIE TE CZASY ,że człowiek cieszył się z cukierka albo cały rok czekał na pomarańcze ;-)

Gość gość
To chyba temat tej samej sfrustrowanej wariatki co o uszkach z biedronki.

Gość gość
Też mi się tak wydaje. Ta sama nuta ;-/ matka w kuchni szykuje święta zatyrana a gimbaza pierdzi przed kompem ;-/