Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mlody2000

Czy przez chodzenie z odkrytym zoledziem może mi się cos stać ?

Polecane posty

Gość mlody2000

Witam mam 16 lat i jakoś mnie nie zastanawiało to czy żołądź powinien być odkryty czy przykryty napletkiem lecz gdy pomyślałem o stosunku i o tym ze on trochę boli gdy obcieram o cos nim albo gdy go dotykam to dało mi do myślenia i na czytałem się właśnie na tym forum ze ludzie chodzą z odkrytym zoledziem i jeżeli nigdy tak nie chodzili to przez pierwszy tydzień/miesiąc sprawia im to pewien dyskomfort lecz potem jest tylko lepiej ponieważ maja dłuższy stosunek i lepsza higienę. I postanowiłem ze od przerwy świątecznej tez tak znaczne chodzić lecz dzisiaj przeczytałem ze od takiego chodzenia może się zrobić zalupek i to jest powazna choroba. I teraz nie wiem czy chodzić z odkrytym i liczyć na to ze mi się nie zrobi czy co ja mam teraz robić bo naprawdę nie wiem. Na dodatek nie wiem czy mam stulejke czy nie bo skora schodzi cala lecz nie tak jakbym chciał mianowicie zostaje ona w rowku zazolednym i jest malutka faldka i nie wiem czy to jest stuejka czy po prostu krótkie wędzidełko. Pomozcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować