Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bedeszczery

Czego ja doznalem dzisiaj!!

Polecane posty

Gość Bedeszczery

Jestem w szoku. Poznalem kilka miesiecy temu fajna kobietke. Spotykalismy sie ale zadnego seksu itp. Wczoraj poszlismy do kina, pozniej zapytala czy wejde na "drinka". Oczywiscie ze nie odmowilem :) co ona mi zrobila!!! Nie zapomne tego seksu do konca zycia, na sama mysl mam ciarki. Nie przypuszczalem ze kobieta potrafi tyle zrobic cipka. Zaczelisny od delikatnego oralka po czym usiadla na mnie na jezdzca, chwile sie poruszala gora dol. Po chwili mowi do mnie " nie ruszaj sie i skup a nie bedziesz zalowal". Zaczela rytmicznie zaciskac sie na moim fiucie, uzucie jakby mnie wciagala do srodka, rytmicznie przesuwajac sie od gory do dolu na moim czlonku. Normalnie ssala przy tym mojego penisa, pierwszy raz tak mocno i intensywnie to czulem. Cos niesamowitego. Boshe, kobietki cwiczcie te miesnie, to raj dla mezczyzny. Oral to przy tym pikus, ciasna byla jak nie wiem. Goraca, i normalnie zaczela mnie doic. Po takim seksie wiem, ze z niej nie zrezygnuje :-) orgazm mega, nie moglem do siebie dojsc przez dluzszy czas. Zycze tego kazdemu mezczyznie. Podobno kulki gejszy do tego sluza. Napisalem o tym, bo ciagle tematy "brak erekcji", "dlaczego zanika erekcja", "on woli sobie sam zrobic dobrze" - to moze warto pomyslec o tych miesniach kobietki? To czego wczoraj doznalem, bylo istna poezja. Az mam ciarki na sama mysl, przemyslcie to panie :)

Gość gość
Moja zona potrafi scisnac pale jak w imadle. Ale rytmicznie sie nie zaciska. Musze ja pogonic

Gość bedeszczery
Jak w tutule : Czego ja doznalem, powiem wam dzisiaj. Czemu to k***a ucielo.

Gość gość
Fajna reklama.

Gość gość
s********j prawiku , c**y nigdy nie miales

Gość gość
Ok a gdzie się spuściłeś?