Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na wigilijny obiad w pracy wypada isc w jeansach?

Polecane posty

Gość gość

Idziemy do restauracji na obiad wigilijny. Doradzcie czy wypada isc w eleganckim sweterku+jeasy+buty na obcasie a moze lepiej na galowo? Nie chce wypasc blado przy reszcie.

Gość gość
No nie, nie wypada nawet jakbyś szła do rodziny a do knajpy tym bardziej no chyba ze masz góra 15 lat na galowo co wg ciebie to znaczy biała gora czarny dół .

Gość gość
Galowo tzn elegancko.

Gość gość
ja idę do rodziny w jeansach i sweterku...na co dzień tak chodzę ubrana więc w święta nie będę się wydurniać w jakieś sukienki czy żakiety

Gość gość
To w co sie ubrac? bo nie chce byc za badzo wystrojona a sweteri jeansy to tez nie wiem czy dobra opcja.

Gość gość
W sukienke. Nie balowa czy sylwestrowa kreacje ale zwykla sukienke do kolan, z dlugie rekawem, fajnie uszyta albo w ktorej dobrze sie czujesz. Jak masz ponad 20 lat to raczej masz chociaz jedna sukienke, czy tylko w jeansach i legginsach chodzisz?

Gość gość
a co to za praca? jak sie na co dzień ubieracie?

Gość gość
W jeansach idź :D jak gimbusiara

Gość Mama 2 plus 1
To zależy chyba jaka praca. Moj maz miał wigilie w sobotę na 20. Kolacja plus alkohol. Założył jeansy i koszule w kratkę i z tego co widziałam jak go odbierałam to wszyscy jego koledzy byli ubrani w tym stylu, dziewczyn pracuje u nich tylko kilka i tez ubrane na luzie. U nich to była taka luźna imprezka, bez spiny, co raczej z wigilia miała mało wspólnego tylko była okazja sie spotkać po pracy i sie razem napić.

Gość gość
U nas wszyscy przychodzą na galowo. Choć na co dzień luźny strój.

Gość gość
Kolacja i alkohol to nie wigilia, niektórzy znajda wymowke nawet w postaci wigilii żeby się napić :-( obrzydliwe... a co do autorki to na elegancko, zdecydowanie. Wczoraj miałam w pracy wigilijne spotkanie i to na miejscu i wszyscy byli dość elegancko ubrani. Jeśli już w spodniach to eleganckich, koszule, bluzeczki z koronką itp. Większość jednak kobiet w sukienkach. A panowie chyba nawet niektórzy byli w jeansach, ale koszule i marynarki królowały.

Gość gość
U nas w pracy na wigilii tez raczej wszyscy byli elegancko ubrani. Kobiety w sukienkach lub spódniczkach i bluzkach, mężczyźni albo w garniturach albo w marynarkach, koszulach i dżinsach. Koleżanka przyszła ubrana tak jak ty chcesz i bardzo odstawała od reszty.

Gość gość
Zamiast jeansow ubierz jak masz czarne materiałowe spodnie,teraz fajne sa waskie,cienkie i ładna gore .