Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość M23

Gdy sama dieta nie wystarcza

Polecane posty

Gość gość M23

Chciałam się pozbyć nadwagi. Przeszłam na dietę. Niestety. 2 miesiące rygorystycznej diety i było tylko 2 kg mniej na wadze. Koleżanka zaproponowała mi zastosowanie Slimunox. Zdecydowałam się spróbować. Obecnie biorę go miesiąc i już jest 5 kg mniej

Gość gość
Jaka reklama.

Gość gość Nartusia 3
Moim zdaniem Slimunox jest bardzo dobrym środkiem jaki można zastosować. Sama stosowałam go rzez 3 miesiące i waga spadła o 12 kilogramów

Gość gość
Zobaczcie jak niewiele trzeba aby znowu cieszyć się zgrabną figurą.Wystarczy na stronie Slimunox zamówić tabletki na całą trzy miesięczną kuracje.Brać systematycznie ,trzymać się zasad kuracji ,cieszyć się z każdego kilograma mniej.Moim zdaniem warto bo nie kosztuje to wiele pracy ani wysiłku.

Gość gość
Dla mnie Slimunox są to również tabletki bardzo skuteczne ale przy braniu ich trzeba pamiętać o ich regularnym braniu i o wprowadzeniu zasad o których jest mowa w ulotce.Ważną rzeczą jest również aby kupować tabletki u dystrybutora to daje pewność oryginalności tabletek i ich skuteczności.

Gość gość
Również mogę pochwalić Slimunox za jego skuteczność i szybkość działania.Wiem że same tabletki to nie wszystko ale w połączeniu z odrobiną ruchu efekty są naprawdę znakomite.

Gość gość
Decyzję o stosowaniu Slimunox podjęłam jakiś czas temu.I teraz mogę pochwalić się pierwszymi bardzo dobrymi efektami.Jeżeli tak będzie do samego końca to efekty będa lepsze niż zakładałam

Gość gość
Jeżeli tylko człowiek trzyma się zasad kuracji stosując Slimunox to na pewno schudnie.U mnie te trzy miesiące przyniosły znaczące zmiany.Wyglądam lepiej waga utrzymuje się w normie.Wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Gość gość
Napisz ku*wa jeszcze 50 wpisów reklamujących ten sino....siet, a i tak nikogo nie przekonasz.

Gość gość
Ja mam to jeszcze przed sobą, ale też zastosuję Slimunox. Wczęśniej go brąła moja kuzynka i pozbyła się nadwagi w 2 i pół miesiace, pójdę jej śladem, tym bardziej, ze się sprawdził