Ruda1916 0 Napisano Grudzień 21, 2016 Jakiś czas temu poznałam w pracy pewnego Pawła. Jesteśmy w podobnym wieku, fajnie się nam gada wszystko super ale... Paweł wynajmuje mieszkanie z dwoma koleżankami, niedawno je przelotem poznałam. Ale wracając do tematu trudno wyczuć mi jego stosunki z jedną z tych dziewczyn Sandrą. Niby wszyscy nasi znajomi mówią że nie są parą, ale ja nie wiem czy to do końca prawda. Nie wierzę w przyjaźń damsko-męską. Czasami wrzucają dwuznaczne zdjęcia. Nie chcę być nachalna i go o wszystko wypytywać. Ostatnio jak pisaliśmy dawał niby sygnały że mu się podobam. Konkretnie to chodziło o to że jak mnie przedstawiał dziewczynom to jedna z nich spytała Pawła "czy to ta o której tyle opowiadałeś?", po jakimś czasie jak pisaliśmy zaczęłam go wypytywać o to co o mnie opowiadał, a on powiedział, że mówił tylko tyle że jestem piękna i że połowa facetów w firmie na mnie leci w tym on sam, ale go ONIEŚMIELAM. Po kilku dniach się spotkaliśmy w pracy (on pracował ja nie) znów się wygłupialiśmy, było tak cudownie, a Paweł jak zwykle był nie porady. Ja nigdy nie przejmowałam inicjatywy. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach