Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ruda1916

Kolega z pracy

Polecane posty

Jakiś czas temu poznałam w pracy pewnego Pawła. Jesteśmy w podobnym wieku, fajnie się nam gada wszystko super ale... Paweł wynajmuje mieszkanie z dwoma koleżankami, niedawno je przelotem poznałam. Ale wracając do tematu trudno wyczuć mi jego stosunki z jedną z tych dziewczyn Sandrą. Niby wszyscy nasi znajomi mówią że nie są parą, ale ja nie wiem czy to do końca prawda. Nie wierzę w przyjaźń damsko-męską. Czasami wrzucają dwuznaczne zdjęcia. Nie chcę być nachalna i go o wszystko wypytywać. Ostatnio jak pisaliśmy dawał niby sygnały że mu się podobam. Konkretnie to chodziło o to że jak mnie przedstawiał dziewczynom to jedna z nich spytała Pawła "czy to ta o której tyle opowiadałeś?", po jakimś czasie jak pisaliśmy zaczęłam go wypytywać o to co o mnie opowiadał, a on powiedział, że mówił tylko tyle że jestem piękna i że połowa facetów w firmie na mnie leci w tym on sam, ale go ONIEŚMIELAM. Po kilku dniach się spotkaliśmy w pracy (on pracował ja nie) znów się wygłupialiśmy, było tak cudownie, a Paweł jak zwykle był nie porady. Ja nigdy nie przejmowałam inicjatywy. Co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować