Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż jak z nim nie zwariować

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż mawiecznie wyłączone dzownki. Nigdy nie odbiera telefonów . Nie jestem gęsią która dzowni co 5 minut i go sprawdza . Ma wolność , nie jestem zazdrosna , on nie wychodzi z kolegami beze mnie. Jeśli dzownie to np po to , żeby zapytać co zrobić kiedy nie otweirają się drzwi w samochodzie - rozumiecie , nie dzwonię z byle pierdołą. I dziś zapomniałam kluczy do mieszkania. Wracam - wiem że miał być w domu- dzownię dzwonkiem. Cisza . Myślę , może robi kupę albo się kąpię . Dzwonie dzwonkiem przez 5 minut. nic. Dzowonie na telefon 10 razy . Nie odbiera . Wiem że ma manie wyciszania dzwonków, myślę że może poszedł do kościoła do spowiedzi ....idę na dół do kawiarni . Czekam aż oddzwoni. Po 15 minutach próbuje .Dalej nie odbiera . Boję się ,że może coś się stało . W końcu po 40 minutach łaskawie odbiera i mówi że przecież jest w domu .Zrobiłam awanturę wpadłam w furię - powtarzam do znudzenia WŁĄCZAJ KURWA DZOWNKI nie dociera !!!! mówię mu , że dzwoniłam do pracy nawet - on nie slyszał bo był w kuchni. A w ogóle to moja wina bo zapomniałam kluczy. Mówię mu , że nie są problemem moje klucze tylko to że nigdy nie odbiera telefonu bo jest wyciszony.....nie odzywamy się do siebie

Gość gość
no a jakbys mieszkala sama i kluczy zapomniala to co wtedy