Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sylwester w Berlinie, a ostatni zamach.

Polecane posty

Gość gość

Plan sylwestrowy to kierunek Berlin. Zaczynam się nieco obawiać, ale nie wiem, że nie przekonam chłopaka do zmiany decyzji.

Gość David_092
osobiscie mieszkam w Berlinie. miejsce tragedii znam bardzo dobrze i bylem w tym roku nawet na weinachts markcie, oczywiscie standarowo na bratwurscie i glühweinie. Jezeli wybieracie sie polskimbusem to droga na pewno wam zleci w porzadku, nawet tanim samolotem z rzeszowa do berlina schönefeld sie oplaca, no wiesz ja mysle ze po ostatnim zamchu kontrole beda bardzo zmozone i policji bedzie w berlinie mega duzo, proponowal bym jednak samo zwiedzanie, jednak na zabawe pod Branderburger Tor albo na Alexanderplatz bym sie nie wybieral, w Berlinie mieszka duzo polakow, ale tez musisz wzaisc pod uwage ze niestety jestes kobieta, i nawet wracjac do hotelu o 3:00 nad ranem moze byc niebezpieczne, alkohol, czy inne uzywki powoduja ze ludzie w grupach dostaja malpiego rozumu, i po ostatnich wydarzeniach z Köln, Düsseldorfu czy innych miast europejskich sa nie bezpieczne... P.S: Ja osobiscie lece na swieta i na sylwestra zostaje w PL. Berlin jest dosc specyficznym miastem, i lepiej sie wybrac na spokojny weekend i pozwiedzac niz na sylwestra, nie myslalas o sylwestrze ale w Pradze??

Gość David_092
Mam na mysli ze jestes kobieta w sensie ze tez celem dla napalonych zboczencow. Nie znam twego mena ale uwierz mi nie obroni cie jak zaatakuje was grupa, ja czesto sobie odpuszczam wychodzenie po 23:00, choc mam 24 lata, w PL nie mam z tym problemu, jak mieszkalem w Koblenz rowniez, osobiscie nie spotkala mnie taka sytuacja ale Sylwester jest bardzo specyficzny, i podchmielonych gosci nie brakuje, takze trzymajcie sie na bacznosci.

Gość gość
David_092 Mądre posty piszesz. Dzięki. Trzymaj się. Pozdrawiam :) 🖐️

Gość David_092
spoko, dzieki za komplement :) milo cos uslyszec dobrego :) wesolych swiat :-)

Gość gość
dlaczego w Berlinie ? Nawet Polska muzyka nie będzie lecieć , tylko jakieś SZwabskie g****oo.. Lepiej jedz na sylwka do KAtowic : będzie Bajm , Lisowska , Grzeszczak , feel , enej , farna .. Sraaj na berliin

Gość gość
dlaczego w Berlinie ? Nawet Polska muzyka nie będzie lecieć , tylko jakieś SZwabskie guuuóówwnn*oo.. Lepiej jedz na sylwka do KAtowic : Beata i Bajm, Sylwia Grzeszczak, Ewelina Lisowska, Ewa Farna, Bednarek, Enej, Piersi, Golec uOrkiestra, Zbigniew Wodecki, IRA, Grzegorz Hyży, Michał Wiśniewski, Wojtek Łuszczykiewicz i zespół Video, Boys, Blue Cafe i Feel. Sraaj na berliin

Właśnie, też myślę, że lepiej spędzać Sylwka w kraju. Zauważyłem, że ostatnio dosyć popularne są sylwestrowe wyjazdy w góry na narty. Myślę, że to całkiem niezły pomysł, przynajmniej spędza się wtedy koniec roku inaczej niż zwykle. Jeśli i wy planujecie taki wypad, to będziecie tylko musieli znaleźć odpowiedni górski hotel. Polecam ten artykuł http://www.alces.pl/hotel-zloty-gron-czyli-mozna-polaczyc-widoki-narty-wypoczynek-i-smak-wybornej-kuchni/ , może okazać się dla was pomocny.