Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak skutecznie zpomnieć o byłym

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny , kobietki,kobiety piszę bo szukam skutecznego sposobu na to jak się pogodzić z rozstaniem, jak zapomnieć i jak przywrócić dawną chęć do życia...pomóżcie jak macie jakieś sprawdzone sposoby.

Gość gość
Nikt Ci nie da gotowego przepisu,uwierz mi. Czas goi rany!

Gość gość
Wszystko, co miało miejsce w życiu, zostawia trwały ślad, w pamięci, gdzieś na dnie zostaje na zawsze! Pozbędziesz się go z życia, ale w pamięci będzie siedział i powracał do myśli w sprzyjającym momencie....

Gość gość
wiem,że czas goi rany teoretycznie....ale ja straciłam zupenie chcęć do życia i wstyd mi samej przed sobą bo on na to nie zasługiwał, ale tak skutecznie mnie omotał, że mimo,że wiem,że nie chce z nim być to nie potrafie zapomniec

Gość gość
Przestać o nim myśleć, przestać wspominać , wyrzucić wszystko co go przypomina

Gość gość
trzeba rochać sie z nowym facetem, to szybko zapomnisz jak będziesz miała nowego miedzy nogami, sprawdzone na 100 procent

Gość gość
Szczerze ? Ja kiedys plakalam po facetach ale pewnego razu usiadlam i stwierdzilam zd nie ma sensu plakac i tracic czasu na Cos co nie ma sensu. Czas leci nieublaganie i tracimy go na p*****ly owszem uczucia to nie p*****la ale w tym czasie kiedy ty placzesz do poduszki tracisz okazje na poznanie kogos wartosciowego . Čuvaj

Gość gość
wszystkiego próbuję ale ten gnojek tak mi siedzi w głowie...jak faceci to robią,że przechodzą nad tym tak łatwo??

Gość gość
Faceci nie myślą , nie wspominają, szukają innej do seksu i to im wystarcza.