Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, potrzebuję pomocy: opakowanie nietypowego prezentu.

Polecane posty

Gość gość

Mam na gwiazdkę pakiet kilku audiobooków dla męża, kupiłam je w Black Friday za bezcen, a są to pozycje które wiem, że go interesowały (mąż jest kierowcą, słucha audiobooków nałogowo). Pendrive'a ma, bo kupił sobie niedawno nowego, więc nie dam mu ich zgranych na nowej wtyczce. I tu pojawia się kłopot: jak opakować audiobooki? :D Przykładamy w naszym domu wagę do takich detali, nie wyobrażam sobie mu powiedzieć po rozpakowaniu reszty prezentów "i wiesz kochanie, masz jeszcze osiem audiobooków ale to sobie zgrasz z kompa jutro" :D Będę wdzięczna za pomoc ;)

Gość gość
Może wydrukuj tytuły tych audiobooków, włóż w jakąś ozdobną kartkę, w kopertę i tak mu to daj? Ewentualnie możesz jeszcze dopisać jakiś zabawny wierszyk jak może skorzystać z tego prezentu.

Gość gość
Łeee myślałam ze kupiłaś wibrator ..,,. Bo to bym owinęła streczem

Gość gość
„Jeszcze jeden prezent czeka Audiobooków biblioteka (…płytoteka?) Znajdziesz wszystkie je na pliku – Wrażeń będziesz miał bez liku!” Tytuły, które wybrałam specjalnie dla Ciebie: 1. -

Gość gość
Ja nie bawiłabym się w pakowanie, tylko najzwyczajniej w świecie kupiła torebkę na prezent. Mi najbardziej podobają się takie ekologiczne z papieru jak te: https://ecosac.pl/sklep