Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki facet nie spodoba się żadnej kobiecie (ładnej)

Polecane posty

Gość gość

I co ma zrobić nie zechce grubej sam jest chudy a do grubych kobiet czuje wstręt. Faceta też nie chce nie jest gejem ani bi mimo to na portalach randkowych non stop piszą do niego faceci a kobiety nigdy nie odpisują

Gość gość
Widocze jestes brzydki biedy i z tematu wynika ze niezbyt madry. Taki lajf

Gość gość
A co w Twoim wyglądzie przyciąga innych facetów?

Gość gość
rudy, chudy, niski, pryszczaty zaniedbany (zepsute/zolte zeby, tradzik itd), brzydki z rysow, z babska figura, tacy Tracą na atrakcyjności

Gość gość
Brązowe włosy 170-175 (dokładnie nie wiem) Niebieskie oczy Szczupły lekko umięśniony Nie mam proszczy Od jakiegoś czasu prubouje zapuścić brodę ale nie wychodzi Nie mam damskich ruchów Bardzo nieśmiały Nie umiem się uśmiechać Mam specyficzne poczucie humoru (nie lubię się siać z innych ) boję się prawić dziewczyną komplementów w obawie przed odrzuceniem (i tak się z tobą nie umowię i inne niezbyt mile odpowiedzi na komplemet) Jestem abstynentem (dziewczyny uważają że to mało meskie) Nie umiem robić sobie zdjęci Nie wiem co we mnie podoba się facetą ale kobieta się nie podobam

Gość gość
Ok 70 kg wagi

Gość gość
Białe proste zęby Nie lubię małych dzieci

Gość gość
Naucz się pisać po polsku, to może któraś odpisze. Gejami się nie przejmuj. Oni piszą do wszystkich facetów.

Gość gość
Odpieprz się chamie od grubych dziewczyn ! Mi akurat takie się często podobają, a na powodzenie i płc***ięknej nigdy narzekać nie musiałem. Jak jesteś prymitywem, którego cała wiedza i marzenia pochodzą z mediów, to co się dziwisz, że takie g_wno, każda kobieta omija z daleka.

Gość gość
Szczupłość to żaden wyznacznik urody. Kobieta ma być jeszcze naturalnie ładna i seksowna (figura klepsydry,sercowate usta itd.)

Gość gość
Większość polek to jednak szczupłe pasztety z brzydką twarzą i męską sylwetką

Gość gość
wszystkie powyższe defekty bije na głowę jedna cecha: N I E Z A R A D N O Ś Ć

Gość gość
Chcecie paradnych (kasiastych) facetów -bądźcie klepsydrami z sercowatymi ustami.

Gość gość
* zaradnych

Gość gość
Kobiety nie lubia analfabetuf :)

Gość gość
Mężczyźni nie lubią karczystych męskich kobiet

Gość gość
Mezczyzna porzadny, niepijacy, niepalacy, dobrze wychowany itp. Taki zadnej sie nie spodoba takiego co najwyzej biora szmaty samotne matki do zajmowania sie cudzymi dziecmi ale na boku nadal szukaja dupkow.

Gość gość
gość dziś ...Mezczyzna porzadny... bo nie ma z kim tej "porządności" stracić :P x ...niepijacy... bo mamusia mu zabroniła, a samego na flaszkę nie stać :P x ...niepalacy... bo nikt go szlugiem nigdy nawet nie poczęstował :P. x ...dobrze wychowany... chyba przez wilki :p x ...go co najwyzej biora szmaty samotne matki... uszami mu to "dobre wychowanie " wychodzi, ale w mowie i uczynkach go jakoś nie widać. Dla kogoś, dla kto wszystkie samotne matki nazywa szmatami nie ma miejsca przy żadnej szanującej się dziewczynie. Niech ci ręka uschnie - chamie - wieczny trzepaczu !

Gość gość
Powinien zmienić zdjęcie profilowe. Faceci często mają niekorzystne fotki i wyglądają gorzej niż w rzeczywistości. Mają miny surowych dyrektorów albo nudne zdjęcia sprzed komputera, niczym ludzie, którzy nigdy nie wyszli z domu. Do dobrego zdjęcia wystarczy trochę dobrego humoru, wtedy nie będzie na siłę.

Gość gość
13:2 Oho..zbulwersowala się grubaska : D i jeszcze się podszywa. Żaden facet nie lubi grubasek bo to wbrew naturze ,nawet geje brzydza się tlusciochami .

Gość gość
Są różne fetysze i podobno są i tacy którzy lecą na grube. Ja takich nie znam. Sam nie mam nadwagi i grube kobiety są dla mnie kompletnie aseksualne.

Gość gość
Nie muszę podszywać się pod nikogo i nigdy tego robić nie musiałem. Po mojej zwalistej sylwetce, zawsze rozpoznawano moją klasę, grupę, czy brygadę :D. Kobiety lubią takich wielkich i sympatycznych mężczyzn, więc żadna przede mną nie uciekała :D. Nie wstydzę się tego, że często podobają mi się grubaski :). A gdybyś chciał takową w mojej obecności obrazić, to mógłbyś pościerać swoją krew z najbliższej ściany, i wyzbierać swoje zęby z podłogi :P. Szczerze nienawidzę takich małych glizd, które swoją nijakość odreagowują obrażaniem innych np. grubasek, anorektyczek, okularnic itd.

Gość szanujciekobiety
Gosc 17.02 juz mi sie podobasz..uwielbiam mezczyzn którzy szanują kobiety i nie pozwolą obrazać zadnej..to są prawdziwi faceci a nie jakieś chamy prostaki

Gość gość
szanujciekobiety wczoraj Dziękuję za akceptację :). Jest mi bardzo miło :). W wigilijną noc, życzę Ci zasypiania w ramionach Twojego mężczyzny z uśmiechem rozkoszy, na wciąż łapiących powietrze ustach :).

Gość gość
To misio1