Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaka90

zawrty głowy

Polecane posty

Gość monikaka90

hej, mam pewien problem. jak gwałtownie wstaje, wszystko jedno czy z pozycji siedzącej czy leżącej, to automatycznie strasznie kręci mi się w głowie. ostatnio nawet tylko przy spacerach łapią mnie zawroty. nie chcę siać paniki wśród znajomych i rodziny, dlatego chciałam się zorientować czy ktoś miał podobne dolegliwości i jak to się skończyło?

Gość gość
odpowiedź brzmi - nie wstawaj gwałtownie , tylko powoli zrób badania krwi , pij więcej wody

Gość martek44
zawroty głowy, to pewnie problem z błędnikiem. a może spędzasz dużo czasu w zamkniętych pomieszczeniach i to objaw niedotlenienia? obserwuj swój organizm i zadbaj o siebie. dobrym pomysłem jest wizyta u lekarza pierwszego kontaktu, a jeszcze lepiej u laryngologa.

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Zawroty głowy mogą mieć różne podłoże. Przy tak częstych zawrotach głowy o których Pani pisze rekomendujemy konsultację ze specjalistą. Na konsultacje we Wrocławskiej klinice Medicus DCL można umówić się telefonicznie pod numerem telefonu - 71 74 96 000, więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie www.medicusdcl.pl.

Gość gość
Do gościa powyżej - nie ma to jak wyciągnąć stary temat (tu sprzed 3 tygodni) i władować kryptoreklamę.