Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na każdej randce pytam się dziewczyny czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość

bo to jest bardzo ważne w związku i trzeba się o to pytać czy się szanuje

Gość gość1234565547534
hahahahahahahaha :D

Gość gość
Trzasnęłabym takiego torebką i wyszła. Takie pytanie oznacza albo chęć zaliczenia, albo zadawanie się tylko dla pozbawienia dziewictwa, jak jakieś zwierzę. Ohydni dewianci seksualni!

Gość gość
współczuję tym dziewczynom, że są na randce z takim osobnikiem

Gość gość
i dlatego wciąż jesteś sam, gratuluję braku podejścia do kobiet

Gość gość
bo ile mam czekać na taką odpowiedź po pół roku że się puszcza i nie jest dziewicą ??? chce od razu wiedzieć na starcie czy mam do czynienia z szanującą się dziewczyną czy puszczalską

Gość gość
Ja bym celowo skłamała, że nie jestem, bo po takich pytaniach wychodzi, że dla gościa kobieta, to tylko przedmiot, bo szanujący człowiek nie pyta o takie rzeczy gdy nie wie, czy znajomość nie zakończy się na pierwszej randce, a chce pytać o tak intymne i prywatne sprawy. Uważam nawet, że pytanie przez obcego mężczyznę o sprawy seksualności, to niemal molestowanie.

Gość gość
każdy się pyta a jak nie jesteś tak zainteresowana to się nie zdziw jak cie facet zdradzi

Gość gość
Ja tam nie szukam kobiet, bo i tak większość z nich dziewicami nie jest, więc wolę zostać sam i zostać starym kawalerem

Gość gość
a dziewictwo jest bardzo ważne po tym oceniamy człowieka czy się szanuje czy nie więc dziewczyna powinna być przygotowana na takie pytanie i odpowiedzieć normalnie a nie robić fochy z tego powodu

Gość gość
nie mam zamiaru mieć kontaktu z puszczalskimi co nie są dziewicami do ślubu

Gość gość
21:34 Takie pytanie, to molestowanie seksualne! Rozmowy o seksualności są zarezerwowane tylko dla małżonków, a nie na pierwszej randce!

Gość gość
gość dziś Traktowanie seksu jak bożka i śpieszenie się do ślubu, to plaga tego świata! Na szczęście, mój narzeczony jest ze mną z miłości i zamierzamy zachować czystość do grobowej deski i nie zbrukać się, tym plugawym seksem, jak istoty bez wolnej woli. Jak widać, porządni mężczyźni nadal istnieją i wam życzę otwarcia oczu! Niewolnicy seksu! Nikt nie powiedział, że trzeba tracić dziewictwo w dniu ślubu, a to przekonanie jest smutne i pokazuje, jaki szacunek macie do własnych ciał i zmanipulowanych umysłów.