Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plus dla Urody Gdańsk OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Witam, jakie macie opinie na temat tego salonu ? co sądzicie o zabiegu na cellulit ?

Gość gość
bardzo dobry salon, nie tylko kosmetyczny, nie wiem, czy wiesz;) co do zabiegow na cellulit - nie miałam okazji jeszcze być, ale polecam ci inne zabiegi, np. manicure, pedicure, w dobrej cenie dość przyjemne miejsce, obsługa dobrze zorganizowana i rzetelne polecam

Gość gość
no jeśli chodzi o cellulit , to ja polecam zabieg MAXIMUS TriLipo Med urządzenie działa nie tylko na cellulit czyli skórę, ale również na mięśnie po zabiegu masz natychmiastowy efekt, czyli : lifting, ujędrnianie, redukcja tkanki tłuszczowej oraz cellulitu ja jestem z zabiegu mega zadowolona, dlatego polecam go tobie ;)

Gość gość
powiedz mi odnośnie tego zabiegu Maximus ile trwa jeden zabieg? ile zabiegów należy powtórzyć? czy po pierwszym są jakieś efekty? co się odczuwa podczas zabiegu? czy coś boli? czy jest to w ogóle bezpieczny zabieg dla ciała ?

Gość gość
zabieg jest w pełni bezpieczny dla ciała daje natychmiastowy lifting, ujędrnianie, redukcję zmarszczek, poprawę owalu twarzy ja jestem z tego zabiegu bardzo zadowolona o szczegółach dowiesz się w salonie, więc bez obaw ;) na pewno warto spróbować, bo zabieg może wywołać tylko pozytywne efekty ;) żadnych skutków ubocznych, więc na spokojnie

Gość gość
witam, ile kosztuje zabieg tym urządzeniem maximus? przyznam wam, że mam już dość użerania się z moim cellulitem diety, cudowne kremy, balsamy, nic nie pomaga.. ;/ a skoro mówicie że to urzadzenie maximus jest takie super, to ok, zaryzykuję ale muszę wiedzieć ile kosztuje zabieg

Gość gość
wszystko zależy od tego nad jakąś strefą chcesz się skupić bo kazda miejsce jest inaczej liczone na przykład a za twarz i oczy zapłaciła 390 zł więc nie wiem czy jesteś przygotowana na takie stawki w każdym razie z własnego doświadczenia mogę tobie powiedzieć, że było warto , bo zabieg jest naprawdę skuteczny i daje widoczne efekty zabieg na twarz trwa od 15 do 45 minut. ale jak widzę ty mowisz tutaj o ciele, a to jest wiekszy obszar

Gość gość
jestem po pierwszej wizycie w tym salone - było super nigdy wcześniej nie odwiedzałam tego miejsca,bo wydawało mi się, że jest drogo, natomiast w piątek przekonałam się, że ceny są take jak wszędzie i naprawdę opłaca się skorzystać z usług tego miejsca z pewnością wrócę ponownie

Gość gość
najlepszy manicure klasyczny jaki miałam w życiu zrobiony :) podoba mnie się indywiduane podejście do klienta, dążenie z duchem czasu i wykonywanie paznokci w super dobranej kolorystyce podoba mnie się to jak traktują klienta, że jest to dla nich ważna osoba i że zawsze się go słuchają dobre ceny , manicure długo się trzyma na moich paznokciach

Gość gość
ja jestem wielbicielką zabiegów urządzeniem maximus dla mnie nie ma nic lepszego niż ten zabieg jeśli chodzi oczywiście o zabiegi wyszczuplające i modelujące, cieszę sie, że mam salon plus dla urody tak blisko siebie

Gość gość
czy może mi ktoś z was podesłać link do ich strony z ofertą?

Gość gość
jestem zwolenniczką urządzenia maximus wg mnie jest to świetny sprzęt cieszę się, że w plus dla urody pracują na nim oferując klientom wiele możliwości ja tym sposobem pozbyłam się tkanki tłuszczowej jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam każdemu kto chce zniwelować powyższy problem

Gość gość
mi ten zabieg pomógł w redukcji bruzd wargowo - nosowych już po jednym zabiegu powiem wam, że długo walczyłam z tymi bruzdami i gdybym wiedziała , że jest na rynku ,a szczególnie w Plus dla Urody taki zabieg, to już dawno bym skorzystałam polecam!

Gość gość
polecam szczególnie podstawowe zabiegi przyszłam tu przed sylwkiem;) wyszykowali mnie niesamowicie! byłam zachwycona efektem zarówno kosmetycznym jak i fryzjerskim :)

Gość gość
a ktoś was był na Makijażu permanentnym Long- Time-Liner? co sądzicie o tej nowości w salonie?

Gość gość
jestem zachwycona zabiegiem za pomocą urządzenia MAXIMUS TriLipo Med! nie spodziewałam się , że da tak natychmiastowy lifting, ujędrnianie! polecam!

Gość gość
czy są teraz jakieś promocje z okazji zbliżającego się dnia kobiet?

Gość gość
no było pare fajnych promocji ;) ale wyłącznie do dnia kobiet CZYSTA JAK DIAMENT CHWILA RELAKSU „S.O.S” na TWARZ

Gość gość
zabieg S.O.S na twarz jest super, więc jak jest w jakiejś promocji, to zachecam do skorzystania ;)

Gość gość
co sądzicie o ondulacji na rzęsy? ten zabieg naprawdę pomaga na proste i sztywne rzęsy ?