Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basketo4

pomożecie?

Polecane posty

Gość basketo4

Mam mały problem . Mialam długie az do tyłka czarne (farbowane ) włosy. w koncu zachcialo mi sie miec blond . Byłam u fryzjera 3 razy . miesiac przerwy miedzy kazda wizyta . Wszystko robilam z metoda OLAPLEX . od ostatniej wizyty minely jakies 3 tyg . Uzyskany kolor niezbyt mi sie podoba a nie moge sn pozwolic na kolejne wizyty i fryzjera i rozjasnianie . Chcialabym wrocic na czarny albo chociaz ciemny braz . Obawiam sie jednak ze jak teraz kupie farbe i pofarbuje to wyjdzie rudy lub zielony . co mam zrobic ?bedzie tak ?

Gość gość
Moja fryzjerka z czarnych zrobiła mi jasny blond na jednej wizycie. Co do czarnych to szkoda chyba nakładać znowu ten kolor może lepiej jakiś brąz?

Gość gość
Ja wlasnie chce ale ja sie boje ze moje wlosy sa tak zniszczone od rozjaniacza ze jak naloze na blond braz to wyjdzi ezielen lub rudy .

Gość gość
Wiele razy sama farbowalam i dekoloryzowalam włosy i nigdy mi nie wyszedł zielony jak chciałam brąz a co do rudego ciężko stwierdzić ale bardziej bym się obawiała że ci nie równy kolor wyjdzie