Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na pryszcze :P

Polecane posty

Gość gość

w okresie dorastania to wiadomo miewałam problemy z cerą.... jednak u mnie problem nasilił się po ciążach aktualnie jestem ponad 2,5r po porodzie drugiego dziecka,mam 29 lat a cerę paskudną,tragedii aż takiej nie ma bo są gorsze przypadki....ale jaki kosmetyk możecie polecić na złagodzenie objawów,denerwują mnie te pryszcze pomimo że wiele ich nie mam

Gość gość
Kosmetyk? Jeden??? Wyborny żart, waćpani :D Tu zacznij lekturę: http://mademoiselleevebloguje.blogspot.fr/2016/06/nadmierny-ojotok-i-dermatozy-wywoane.html A potem pobuszuj dalej na tym blogu. Będziesz musiała potestować, żeby znaleźć równowagę między oczyszczaniem, nawilżaniem i natłuszczaniem tak, żeby wszystko łącznie regulowało łojotok i zapobiegało stanom zapalnym.

Gość gość
Ja mam 37 lat i trądzik od 20 lat(słownie - dwadzieścia). Po porodzie też jest gorzej, kuzyneczki martwię się o córkę bo pewnie też odziedziczy to gówno. Mój ojciec facet po 60- tce potrafi mieć pryszcze

Gość gość
Nie wiem skąd - kuzyneczki!:) miało być, że już martwię się o córeczkę

Gość gość
A antybiotyk na hormonalny pomoże?

Gość gość
Nikt tu nie miał problemu z cerą czy nic nie działa?

Gość gość
A przeczytałaś, co podlinkowano?

Gość gość
Oczywiście, że przeczytałam cały tekst zawarty w linku. Chodziło mi o osobiste doświadczenia, czy jest tu ktoś komu udało się całkowicie wyleczyć

Gość gość
gość dziś no to jakbyś dalej poszła tym blogiem to byś zobaczyła, że jego autorka trądzik opanowała :)

Gość gość
Bloga przeczytałam. A na ile jest to reklama to wie tylko autorka.

Gość gość
Boze koboeto nie czytaj tych idiotek,ani polecanych blogów,to bzdura.Sama mam taki sam problem jak Ty,wypróbowałam wszystkie naturalne metody,kremy apteczne,ze sklepów,zioła itp nic nie pomaga.Idz do ginekologa,endokrynologa zbadaj poziom hormonów,masz rozchwiana gospodarke.Po ciazy tak sie zdarza,zapewne masz za mało progesteronu,nie bede stawiała diagnozy.Idz do lekarza,zaden krem tego nie wyleczy,wina lezy w organizmie,nie czytaj rad tych kretynek.Ja zmarnowałam rok,na te pseudo pierdoły,piłam zioła,olej lniany,sotosowalam sublementy,wydawałam pelno kasy na kosmetyki itp wsuwałam pełno witaminy b,cynku,a....nawet sprobowałam olejowania twarzy itp,jeszcze wiekszy wysyp,kazdy organizm jest inny,pamietaj.Nie eksperymentuj na sobie,zbadaj horomony,ustal przyczyne.Powodzenia

Gość gość
ale reklama czego konkretnie?

Gość gość
gość dziś a kto MĄDRY przy tłustej skórze dowali jej olejem? Właśnie oleje powinny być w minimum, za to ogromną rolę gra odpowiednie oczyszczanie i nawilżanie, plus regulacja kwasami i teraz powiedz mi czy stosowałaś i jak: - oczyszczanie jednofazowe -oczyszczanie dwuwazowe - pilingi kwasowe - nawilżanie - dieta I idę na pewnik, że żaden endokrynolog autorce nie pomoże. Ja po "ustaleniu przyczyny" mam kratery do usunięcia laserem, nigdy potem (jak odstawiłam "leczenie") ani wcześniej takich nie miałam.

Gość gość
Ja już nie mam siły! 37 lat i syf na syfie, wyć się chce, jestem załamana. Myślałam, że z tego się wyrasta ale straciłam nadzieje... W trumnie też będę z synami leżała... Kurwa dlaczego???

Gość gość
Z syfami! Oczywiście miało być

Gość Hanka9864
Probowalas naturalnych kosmetykow? Sama mam paskudna cere, ktora uwielbia mnie zaskakiwac niespodziankami i od kiedy stostuje naturalne kosmetyki widze poprawe :) Popatrz sobie tutaj https://www.sekretpiekna.sklep.pl/ maja sporo ciekawych produktow w ofercie. Ja kupuje u nich balsam z olejem Chaulmoogra i tonik z czystka :)