Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobitki pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Jestem 32 letnim facetem Mieszkam na wsi w domku blisko lasu i z dała od miejskiego zgiełku. Czy są kobiety które cenią sobie życie rodzinne, dla których mąż rodzina dzieci są największymi wartościaymi a tipsy , strojenie, malowanie schodzi na plan drugi. Czy są na tym świecie jeszcze takie kobiety i gdzie taką znaleźć

Gość gość
na pewno sporo jest takich,większość kobiet chce dzieci i mężą ,a jak mogą nie pracować to jeszcze lepiej ale jak masz skąpić na kiecki to działasz wbrew naturze kobiet,bo one chcą ładnie wyglądać chyba ze lubią się zapuścić ,chcesz mieć zapuszczona

Gość gość
no i szukaj raczej takiej co nie wychowała się w zgiełku bo takie przyzwyczajenia ciężko zmienić

Gość gość
Wlasnie kobitke z miasta ciezko sie przestawić. Ale na chłopski rozum przeciez na wsi jest duzo duzo lepiej. Do miasta rzut beretem. Ogród, sad.

Gość gość
Myślę, że powinieneś szukać kobiety ze wsi. Takiej, która wychowała się w podobnym środowisku. Ja jestem z miasta i wg mnie na wsi nie jest dużo lepiej i źle bym się czuła w miejscu, o którym piszesz. Do domku pod sadem mogę sobie na weekend pojechać, a nie mieszkać. Lubię mieć dostęp do sklepów i innych usług na wyciągnięcie ręki. Dlatego lepiej szukaj kobiety ze wsi, która od zawsze mieszka w domu w mało zaludnionej okolicy, z taką się najlepiej dogadasz.

Gość gość
Tęsknię za takim życiem, ale już nie dla mnie, bo jestem starsza i zobowiązana. Także takie kobiety są...ale niedostępne pewnie.

Gość gość
których mąż rodzina dzieci są największymi wartościaymi a tipsy , strojenie, malowanie schodzi na plan drugi. - rodzina jest bardzo ważna ale nie można swojego szczęścia uzależniać od drugiego człowieka. Szczęście buduje się na wartościach które nosi się w sercu. Masz 32 lata a nie rozumiesz podstawowej prawdy- nie opieraj swojego życia, szczęścia jedynie na drugim człowieku. Nie można całego swojego życia poświęcić komuś bo człowiek jest istotą która się potyka i błądzi. I co wtedy gdy zawiedzie, wtedy runie cały Twój świat.

Gość gość
No i weź znajdź taką. Wierze i wiem że są Może nawet tutaj jakas by się trafiła. Co radzicie?

Gość gość
zebyś nie mówił o dzieciach zanim się nie zakocha

Gość gość
No bo sie wystraszy hehe Powoli spokojnie Na wszystko przyjdzie czas Gdzie takie dziewczyny trafić mozna , które chcą żyć w ciepłe rodzinnym i nie myslec o glupotach

Gość gość
Wszystko zalezy jak daleko mieszkasz öd miejsca gdzie mozna znalezc prace.Uwazam za nierozsadne zalozenie,ze bedziemy razem do konca zycia ,pojde do ciebie ,bede pomagac tobie a swoich wlasnych srodkow nie mam.Nigdy przenigdy na takie cos bym nie poszla .Nie to zebym nie wierzyla mezowi ale zycie jest tylko zyciem i rozne figle plata nam.Jesli bedzie mogla pracowac ,miec rozsadny dojazd do pracy to opcja mieszkania na wsi ,pod lasem moze byc kuszaca. Dla wielu kobiet rodzina jest wielka wartoscia ,jednak upieram sie,ze rozsadne jest zabezpieczenie swoich interesow. chcesz liczyc na kogos,licz najpierw na siebie. Maz ,Partner moze byc cudownym dodatkiem do zycia ,ale zapominanie o swoim bezpieczenstwie jest glupota i brakiem myslenia perspektywicznego. Pozdrawiam @E

Gość gość
Tak jak napisałem Przeciez nie zabraniam kobiecie pracowac. Do miasta ( Kołobrzeg) kilka km. 5 minut drogi

Gość gość
To napewno sie znajdzie taka panna. Kolobrzeg piekne miasto.Kocham morze. Powodzenia. @E

Gość gość
Znajdzie albo nie znajdzie Dziewczyny Na prwno czytacie to... Pomóżcie mi Jako facet was proszę.