Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sercewoczach

Bo to się zwykle tak zaczyna :}

Polecane posty

Gość gość
I bardzo często bywa, że tak trwa i tak się kończy.

Gość gość
16.27 Nie wiem czy 14.48 przyjęłaś zgodnie z moją intencją. "I bardzo często bywa tak, że tak trwa i tak się kończy dopiero gdy umieramy". Znałem takie pary.:) Prawdziwa miłość.

wierzę w prawdziwą miłość, wiem jak rozpala niczym pożar, dodaje sił, wigoru, urody, jak unosi metr nad ziemią. przeżyłam taka miłość tylko niestety w moim wypadku była jednostronna. śmiałam się kiedyś że gdyby on czuł to co ja to gwiazdy byśmy tworzyli swoją namiętnością i miłością. moja się nie ziściła bo było już za późno dla nas ale wyniosłam z tego pewne życiowe nauki. :) 🌻

Gość gość
Ja też przeżyłem . Przeżywam to co po niej pozostało. Grzebie, krążę wokół pogorzelska. Tak jakbym szukał zarzewia by ponownie ją ożywić, rozpalić. Jest ciepło, tylko ciepło, a ja żar pamiętam.....

czyli wiesz o czym mówię...i widzę że dla ciebie świeża sprawa :( kiedyś przejdzie, trzeba czasu. czasami tez zdarzają się pewne okoliczności, które pozwolą ci łatwiej (rozsądniej) o niej zapomnieć, ja tak miałam.

Gość gość
Nie jestem jeszcze na etapie zapominania. Widzimy się często, tel. . Jutro wigilia, życzenia, prezenty.

Gość gość
Jest dobrze. Ależ ja chciałbym płonąć w objęciach płomieni. Nie bać się śmieszności, tak jak przed laty.