Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co się nigdy nie zgodzicie w seksie

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej i dlaczego? Nie chce nigdy: -seksu analnego, nie kręci mnie, boli i zerowa przyjemność. -brutalnego seksu -nie chodzi o klapsy bo te są okej,ale o mocne bicie,duszenie, jakieś tortury -odpada bo wcale nie jest podniecajace a boli.A jak boli to mi podniecenie spada do zera -na polknięcie spermy - nie lubię i mnie cofa. Paw w łóżku nie jest przyjemny. -na zabawki w łóżku -w ogóle mnie nie podniecają jakieś sztuczne penisy, Z resztą nie skupiała bym się na partnerze tylko na zabawkach. A najważniejszy jest partner -na sikanie itd-to obrzydliwe. A u Was ?

Gość gość
A jest cos na co sie godzisz czy tylko po borzemu przy zgaszonym swietle.

Gość Facetpo36
BDSM oraz przebieranki mnie nie kreca.

Gość gość
autorko jestes strasznie zacofana. Przykre

Gość gość
anal jest super i mega przyjemny a orgazmy analne sa boskie Polykanie spermy super. On to lubi. zabawki super, wibbratory, korki analne Sikanie tez podnieca. On na mnie, ja na niego

Gość gość
-Pissing dla mnie jest obrzydkiwy - nigdy bym nie zgodził się na anal (mam na myśli sytuację w której partnerka wkłada mi coś do tyłka) - seks w obecności innego mężczyzny

Gość gość
zacofani jestescie. Ja uwielbiam jak moja kobieta penetruje moj anus. Mam duzo silniejsze oragzmy

Gość gość
Kłania sie wasza niska tolerancja. Pisząc "zacofani" świadczy, ze wcale nie jesteście tolerancyjni.

Gość gość
J***c tolerancje. Nie jestem tolerancyjny.

Gość gość
Tak i przychodzisz na to forum, aby doj/ebac innym i sie powyzywać jak na worku treningowym. Słabo to świadczy o tobie. I tak pewnie tego nie zrozumiesz.

Gość gość
Masz racje nie rozumiem. Za glupi jestem. Ty za to wszystko wiesz.

Gość gość
Ja bym się nei zgodził nigdy na sikanie i sranie np. do buzi, takie coś mnie wręcz odpycha, wszystko inne do uzgodnienia

Gość gość
gość dziś autorko jestes strasznie zacofana. Przykre Ty tak na serio? Lubisz jak ktoś na Ciebie sika, albo bardzo mocno bije i nie są to klapsy ale takie mocne bicie i duszenie :o :O :O To chore.

na anal. doopa jest od srania na dewiacje typu sranie itd. polykanie, serio? zawsze mozna wypluc ;P

Gość gość
Nigdy żadnego anala. Zero przemocy. Zero poniżania (obsikiwanie jest ponizaniem, niektore zboki lubia ponizyc kobiete lub byc ponizanym). Slowem: seks jako PRZYJEMNOSC dwojga ludzi, jako dawanie sobie ciepla i bliskosci.

Gość gość
Ale p***busy sie odezwali. A ktory z was da sobie wlozyc do dduuuuupy wibrator albo nie sobie sam wlozy taki 25 cm to pozniej zboczejcy porozmawiamy.

Gość gość
15:25 Autorko napisalas, ze nigdy bys nie sprobowala seksu analnego bo zerowa przyjemnosc. Na koncu napisalas, najwazniejszy jest partner. A wiesz ze seks analny to najlepszy orgazm jaki mozesz dac facetowi?

-nie chodzi o klapsy bo te są okej x jakieś odpryski z dzieciństwa? wyobrażasz sobie wtedy, że ****asz się ze swoim rodzicem?:O

Gość gość
Nie zgodziłabym się na: - anal - obrzydza mnie, jest bolesny do tego - na trójkąty, czworokątny... (Sex grupowy) - nie mam zamiaru dzielić się partnerem, też mnie taki sex obrzydza - sado-maso - nie lubię bić ani być bita (nawet klapsow nie lubię ale na to się jeszcze zgadzam) - pissing - nie jestem w stanie tego zrobić, zbyt intymne

Gość gość
23:56 Mi to do głowy nie przyszlo. Ale skoro przyszło tobie, to musi być coś na rzeczy biedaczko :D :D

Gość Facetpo36
"- pissing - nie jestem w stanie tego zrobić, zbyt intymne" 55555 Czym bardziej intymne, tym bardziej mnie kręci.

Gość gość
-Trojkat -Podduszanie -Oblewanie woskiem z swieczki

Gość gość
10:03 Wosk że świeczki? Nigdy nie slyszalam. Po co się to robi? To tak samo podniecajace jak robienie makaronu :/

Gość gość
- pissing - obrzydliwe i upokarzające -anal - obrzydliwe i bolesne - trójkąt - od kiedy naprawde mocno sie zakochałam, nie wyobrazam sobie dzielić się tą osobą z kimś innym, serce by mni chyba pękło. Ale kiedyś marzył mi się trójkącik KKM -rimming - obrzydliwe

Gość gość
23:35 Ale to mnie bardzo boli, z bólu nie mam przyjemności i nie mam zamiaru znowu próbować. Poza tym nie wyobrażam sobie analu bez lewatywy a to średnia przyjemność.

Gość gość
Moim zdaniem życie jest za krótkie żeby chociaż raz nie spróbować jakiejś perwersji :P ... Ja i mój chłopak często kupujemy różne gadzety i zabawki. Ostatnio na walentynki mój chłopak kupił sobię tabletki Hunter ze sklepu erotycznego w Zaufaniu.pl. Mega super sex....

Gość gość
Nigdy ne dam sobie kullassa wlozyc do duuupy dwa w ciipce juz mialam to bylo oky do buzi biore swobodnie nawet sperme polykam, jeden w buzi drugi w ciipcee tez okey i na zmiane, A duuupka jest do czegos innego Taka to ja jestem i na powodzenie nie narzekam jak bym tylko chciala i chec miala to moge wybierac jak chce