Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mejzi

Czy jestem w ciąży?? Pomocy!

Polecane posty

Gość Mejzi

Hej wszystkim. Mam 22lata. Od kilku dni źle się czuje, chce mi się spać bolą mnie piersi i codziennie leci że mnie śluz. Raz rzadki biały a raz gesty jak twaróg i też biały. Brzuch boli mnie jak na okres już kilka dni. Z narzeczonym uprawiamy regularnie bez zabezpieczenia. Szybciej miałam problemy z zajściem w ciążę jakieś 2lata nie mogłam zajść w ciążę. Bardzo proszę o rady i opowiadajcie jak u was było na samym początku że śluzem itd.

Gość gość
tak śluz jak opisałaś to grzybica. A co do ciązy to zrób test!

Gość gość
Takie objawy jak Ty masz mogą zwiastować @ lub ciążę każdy organizm jest inny jedne mają śluz drugie nie więc różnie to bywa.A kiedy masz dostac@ i w jakie dni był sex i co ile dni występuje@?

Gość Mejzi
Okres mam dostać za 11dni mam regularnie co 28dni a z sexem to różnie praktycznie codziennie może z kilkoma małymi przerwami..

Gość Mejzi
skoro była by to grzybica to czemu mnie brzuch boli jak na @?

Gość gość
Brzuch Cię boli bo jesteś po owulacji lub w trakcie bo mogła się przesunąć o objawach ciąży kochana możesz dopiero myśleć przed samą@ Z obliczeń mi wychodzi że owulację miałaś 20 grudnia więc teraz Ci zostało tylko czekanie do @

Gość gość
11 dni przed okresem i tak się nakręcasz? Brzuch może boleć z różnych powodów! Masz jeszcze mnóstwo czasu do okresu więc daj na luz!

Gość gość
Ja czulam sie tak jak na miesiaczke bol piersi i brzucha. Jezeli chodzi o sluz to raczej suchosc odczuwalam. Pierwszym dowodem na ciaze byl test a potem brak miesiaczki i w koncu potwierdzenie przez lekarza.

Gość Mejzi
Chciała bym zajść w ciążę może za bardzo się nakręcam...