Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajlan

Jestem transseksualny

Polecane posty

Witajcie.Jestem chłopcem mam 12 lat ale czuje się dziewczynkom .Jak byłem mały zawsze bawiłem się lalkami, nosilem perulki,trzymałem się w towarzystwie dziewczynek.Czasami też mówiłem zenskimi końcówkami i przebieralem się w ciuchy mamy.Moja mama wtedy na mnie krzyczała i cała rodzina też. W wieku 10 lat zacząłem szukać informacji na ten temat i osób w podobnej sytuacji.Zapuszczalem wtedy włosy, robiłem to co inne dziewczynki miewalem tez ataki płaczu , ale moja mama wtedy o niczym nie wiedziała. Kiedy poszedłem do czwartej klasy usiłowałem to na siłę zmienić bo poznałem pewna dziewczynę w której się zakochałem, ale ona się na mnie denerwowała i chodziła do pedagoga szkolnego.To trwało do połowy 5 klasy wtedy poznałem inna dziewczynę miłą była dla mnie wzorem ona myślała że się w niej zakochalem .W wakacje 2016 pojechałem na obóz i tam widziałem jak dziewczyny się maluje strojom też tak chciałem. Nawet wtedy przebieralem się w sukienkę niby dla żartów. Kiedy zaczął się rok szkolny zacząłem kupować damskie ubrania malować się. I zaczęli mi się podobać chłopcy wkrótce w listopadzie dowiedziała się o tym pani pedagog myślałem ze mi pomoże. Od tamtej pory moje życie stało się straszne nie dość że nienawidzę swojego ciała to rodzice mnie nie rozumieją i zabraniają mi mówić w formie żeńskiej. 10 grudnia byliśmy umówieni na wizytę u pani psycholog ona tylko jedyna zrozumiała moj problem powiedziała mojim rodzicom że tak jest dała nawet specjalnym karteczkę dla szkoły o wsparcie. Ale moja mama zabroniła mi iść z ta karteczki bo powiedziała ze nauczyciele będą dla mnie źli i będą mnie ponizali. A mój ojciec powiedział ze jestem dewiantem i ze ta pani jest głupia. Od tamtej pory moje życie to piekło. W szkole jestem szczęśliwy bo tam jestem kaja ale w domu ciągle placze i chce się zabic.Blagam pomóżcie nam co mam robić do kogo się zwrócić o pomoc i proszę bez głupich i obraźliwych komentarzy

Gość gość
Musisz brać terapie hormonalna . Na świecie jest tysiące takich osób jak ty .