Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurcze w 2018 roku skoncze 38 lat, to juz naprawde blisko 40stki

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie bylem w zwiazku z kobieta nie mam kolezanek nie jestem przystojny jestem dosc slaby w lozku zyje nadzieja, ze znajde ladna 26 latke i po 2 latach zwiazku zaloze z nia rodzine, ale czy to w ogole realne? :( czasem sie czuje jak chlopak ktory ma zycie przed soba a czasem czuje, ze najlepsze lata juz minely a ja ich po prostu nie wykorzystalem... i ze juz nie da sie tego nadrobic

Gość gość
mam podobnie :p

Gość gość
Ale dlaczego 26-latkę? przecież na o tyle młodszą masz naprawdę małe szanse, skoro nie jesteś ładny i nie masz doświadczenia. Dodatkowo warto byś był naprawdę dobrze sytuowany powyżej 10 000 netto/mc Masz za duże wymagania - młoda i ładna; myślę, że nie znajdziesz

Gość gość
To bierz taką jak Ty. W sensie Twojego pokroju, nie możesz oczekiwać, że zainteresujesz sobą "ładną 26-latkę". Zrozum, że takie mają jakieś wymagania, jesteś już też trochę za stary dla 26 latki. Chcesz być sam do końca życia ? Miałeś jakieś 20 lat na wyszukanie kobiety marzeń - nie udało się to teraz musisz brać co się nawinie, a na pewno obniżyć oczekiwania. Nie tylko młodzi i ładni potrafią się kochać i wspierać, tworzyć dobrą rodzinę.

Gość gość
To trądzik ci spieprzył młodość nie ?

Gość gość
we wczesniejszych latach nie podbijalem do lasek bylem niesmialy, nieszczesliwie zakochany itp teraz moglbym smialo zagadac ladna 26 latke wiec czemu nie probowac? tylko gdzie taka znalezc?

Gość gość
Nikt nie może być takim g_wnem, jak autor tematu. Po znikających postach wnioskuję, że jest to tylko projekt modery Kafe.

Gość gość
tak, mialem tradzik, niesmialosc i nadopiekuncza matke