Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie torebki powyzej czy ponizej 200Zl

Polecane posty

Gość gość

? Ja mam takie do 200zl, ale marzy mi sie porzadna ze skory.

Gość gość
Poniżej, ale ze skóry. Coś chyba 180 za nie dałam, bo była promocja (mam 3szt.)

Gość gość
jak to mozliwe zeby za 180 miec torebke ze skory?

Gość gość
Ja mam z porządnej skóry, ale mieści tylko 2 jajka :classic_cool:

Gość gość
Ja noszę skórzane, płaciłam ponad 400zl za ostatnią (spora) a teraz upatrzylam droższa, nawet z rabatem będzie 500zł. Małą można kupić za 250zł, nawet jedną kupiłam za 220zł.

Gość gość
Mam takie powyżej i poniżej

Gość gość
Mam różne, ale większość powyżej 200 zl, najdroższa za 1600.

Gość gość
ja mam skórzaną dosyć dużą - kosztowala 220 zl

Gość gość
Najbardziej debilna jest od korsa - widzę łaskę z tą torebką, a do tego ma buty ze skaju i tanie spodnie, ale Kors musi być;)

Gość gość
Dokladnie nie moze byc ze torebka droga a reszta ciuchow od biedy.

Gość gość
ja mam chyba z 7 torebek, w tym dwie z guess po ok 500 zł za sztukę i jest duża różnica miedzy nimi, a takimi kupionymi w sieciowkach.

Gość gość
Mam dwie z sieciowki. Kilka lat temu kupowałam takie za około 400 -500 zl, ale ich fason wyszedł z mody i dałam je znajomej. Nigdy już nie będę wydawać kasy na takie bzdury. Po co mi torebka, która za rok i tak mi nie będzie do niczego pasować albo się podniszczy.

Gość gość
Jak ktoś nosi Korsa, to w 95% jest to podróbka:P u nas niestety jest to synonim tandety, szczególnie jeśli nosi to laska, gdzie po reszcie ubrania na kilometr widać że na taką torebkę jej nie stać.

Gość gość
powyzej 200 zl , nawet powiem ze powyzej 200euro ale nie mam kilkunastu torebek , jestem minimalistka , 4 torebki starcza mi , to samo z butami , mam dobre ale tylko moze z 15 par

każda moja torebka kosztowqała nic, kazda przywiozla mi mama zza granicy i jest lniana/ szmaciana itd. i sa przepiekne i unikatowe. inne torebki kosztowaly ok 100 zl, choc nigdy sama sobie nie kuilam, bo na torebki szkoda mi hajsu, wole plecak, jedna mam droga bo od korsa i jest to prezent od mamy

Gość gość
mam ze skóry za ok 30-50 zł z lumpeksu

i tez sie zastanawiam skad torebka nawet z promocji ze skory za 180 ja za dzieciaka zbieralam rok caly zeby mamie na gwiazdke kupic piornik na 3 dlugopisy, z czerwonej skory, zaplacilam 240zl.

Gość gość
Jest taki sklep internetowy, gdzie są tanie torebki ze skory - dość przyzwoite. W nazwie ma buty: ale buty, czy co za buty, cos w tym stylu.

Gość gość
w lumpeksie mozna upolowac fajna torebke?

Gość gość
Mam - ten skład nazywa sie oto buty. Niektóre torebki są dość badziejne, ale jest kilka spoko modeli.

Gość gość
Moja siostra kupiła sobie torebkę od korsa taka zlota i do niczego jej nie pasuje ale kors musi być

Gość gość
Ja mam kilka ale ostatnio zainwestowalam w 2 z Kazara no jakościowo super.Kors bym chciała,ale jak kupuje buty za 300/500 czy jakieś ciuchy z sieciowki to głupio paradowac z torbą za 1500

Gość gość
Mam 3 od Wittchena, 2 skorzane takie po 400 zl a jedna z kolekcji wittchen young za 279 zl. reszta z Parfois itp

Gość gość
Co to jest to korsa? Z morsa?

Gość gość
A juz lukłam co to za g. Ale s**t bez polotu. Takie same wiszą na każdym bazarze świata. Jedną podobną mąż mi kupił na niemieckim Jarmarku Bożonarodzeniowym w Anglii za kilka funciaków i to bez chamskiej blachy z podpisem obcego faceta.

Gość gość
Ja mam same czarne rozne modele. Czarne klasyczne zawsze beda pasowac a nei jakies kolorowe. Kiedys kupilam brazowa i do niczego mi nie pasowala.

Gość gość
skórzaną kupiłam kilka lat temu za 220, niestety już jej nie mam...pozostałe raczej tańsze. Wole mieć więcej za mniej, lubię zmieniać i lubię róznorodność, nie mam ulubionego konkretnego modelu ani koloru.

Gość gość
Teoretycznie warto miec porzadna torebke (porzadna co nie znaczy markowa, bo wiadomo wtedy placimy za marketing). Powiedzcie jak to sie ma jesli kobieta ma droga torebke a reszta ubrania odstaje? tez lipa.

Gość gość
Co to znaczy ze reszta ubran odstaje? Gdzie ma je kupic, chanel? LV? Prada? Sieciówki be? MK to takie zwykle torebki typowo galeryjne. Żadne tam lepsze ale skoro wy tak uwazacie to pozdro... Jesli ktos dostał taka torebkę w prezencie to nie moze z nia chodzic bo wy pomyślicie ze reszta stylowki nie pasuje i pewnie to podróba MK? Mało kogo stac na torebkę za 400 zł czy 500zl? Weźcie mnie nie rozśmieszajcie bo młodzież ma dzis najnowszy iPhone, studenci koniecznie laptopa Apple a zegarki MK u kobiet czy g-shocka u facetów to norma a wy wyjeżdżacie z tekstem jak to nikogo nie stac na taka torebkę :/ Rozejrzyj sie dookoła-ilu młodych ludzi ma samochody i to nie maluchy a lepsze fury, wspomniane wypas telefony, tablety, laptopy, stylowki, wakacje zagraniczne czy nawet tu w Pl ale w jakis super kompleksach wypoczynkowych.

Gość gość
Sory ale jak jakas babka ma droga torebke a do tego ciuchy duzo gorszej jakosci to nie pasuje. To jakby ktos mial wypasione szpilki a do tego zwykla sukienka. to nie idzie w parze.