Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak wypłat 500 plus w niektórych miastach w woj.dolnośląskich wstyd!

Polecane posty

Gość gość

"Rząd zapewnił środki finansowe na świadczenia wychowawcze, rodzinne, alimentacyjne w wysokości zgłoszonej przez Państwa urzędy i tylko od Państwa woli i sprawności zależy, czy środki te pozwolą godnie przygotować się rodzinom do Świąt”

Gość gość
:D PIS miej pretensję do nich kogoś se wybrała to masz

Gość gość
Za robotę nieroby 500 plus to porażka tego państwa to jest promowanie nierobów i dzieciorobow brzydzić się takimi

Gość gość
dziś Zdziwił by się pan/i pracuje...a takie słowa nienawiści przed świętami świadczą tylko o niedorozwoju umysłowym..

Gość gość
Czy święta czy nie zero tolerancji dla ...

Gość gość
dziś Rząd zapewnił środki finansowe na świadczenia wychowawcze, rodzinne.. Więc to wina leniwych pań z mopsu które piły cały dzień kawę bo święta...

Gość gość
więc miejcie pretensje do mopsu

Gość gość
dziś Dla pani -pana poprostu Internet powinien mieć limit 2/min dziennie :D

Gość gość
Mopsiarom mówię dość Haha

Gość gość
dziś Ja nie mam pretensji..tylko jak to wygląda? W związku z informacjami, jakie otrzymuje od obywateli Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej, o niewypłacaniu przez niektóre urzędy miast i gmin świadczeń wychowawczych, świadczeń rodzinnych i świadczeń alimentacyjnych, Rafalska zwróciła się do samorządów z apelem o działania umożliwiające jak najszybszą wypłatę świadczeń - „tak, aby przed Świętami Bożego Narodzenia mogły trafić do rodzin”.

Gość gość
Też uważam,że to wstyd.Rząd przesłał pieniądze,a mops trzyma kasę na koncie na % my dajemy radę bez,ale są rodziny potrzebujące ,które liczyły na wypłatę przed świętami.

Gość gość
Ja też nie dostałam,Wesołych świąt!

Gość gość
Te w mops sobie przelały reszta leży na %

Gość miasto Namysłów woj opolskie
a w oleśnicy wypłacili autorko 500 plus ja mieszkam 45 km od oleśnicy w woj. opolskim oleśnica jest 30 km od namysłowa

Gość gość
dziś To dobrze :) wesołych świąt !

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Wiesz gdzie jest Oleśnica takie miasto w województwie dolnośląskim niedaleko Wrocławia 30 km od Wrocławia i 30 i od Namysłowa pytam czy tam wypłacili? Aha wesołych świąt

Gość gość
Tak wiem gdzie jest Oleśnica :) dobrze, że chociaż tam wypłacili..

Gość gość
kase dodrukują, a reszte ściągną z podatników dlatego jest coraz drożej w sklepach bo rosną podatki na socjal 500plus 700 minus

Gość gość
16:42 dziś tak wiem gdzie jest Oleśnica xxx ps a wiesz gdzie jest Namysłów? Ps Miasto Namysłów (województwo opolskie) jest 30 km od Oleśnicy w powiecie namysłowskim powiat Namysłowski graniczy z powiatem oleśnickim

Gość gość
Ach ! To nie wiem :D kurde zaraz Google mapy odpalę i wyszukam namysłów kompanie :)

Gość gość
Dzisiaj jest 28.12 i wypłat we Wrocławiu brak.Do tych co najeżdżają na dodatek wychowawczy (zwany 500+) ja pracuje ciężko fizycznie za 1.400zł miesięcznie gdy podwyższą stawkę minimalną do 2.500zł nie będzie mi potrzebna pomoc damy radę z dwójką dzieci,a co ci dzieci nie mają najwięcej mają do powiedzenia (tylko mało sensownie i wręcz wulgarnie(!) )

Gość gość
W dolnośląskim w samorządach siedzą ci z Platformy Obywatelskiej i oni nie płacą celowo na 500 +, trzymają forsę na koncie na % aby tylko wkurzyć ludzi przeciwko Rządowi, to celowe działanie. Oni wpisują się w pucz i zamach stanu, będą bruździć i trzeba ich odsunąć od rządzenia w wyborach samorządowych, to jedyny sposób na tych bandytów.