Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KasiaJ1299

Powrót MIgreny

Polecane posty

Witam wszystkich. Chciałam zaczerpnąć porady. W wieku 12/13 lat pojawiły się u mnie migreny wręcz podręcznikowe z aurą,wymiotami itp. bóle występowały praktycznie co miesiąc dwu lub jednokrotnie,były one praktycznie nie do zniesienia. Miliony wizyt u lekarzy nie przyniosły jakiejkolwiek diagnozy. Później w roku 2014 (w wieku 15 lat) miałam po jednym ataku migreny w lutym i maju po czym ataki ustąpiły. Po czym w roku 2015 (sierpień) miałam atak (który jak mniemam spowodowany był przebywaniem w pomieszczeniu gdzie było pełno palących,a nikotyna była czynnikiem który odrazu wywoływał u mnie atak). Następnie ataki również ustąpiły aż do Grudnia 2016...kilka dni temu miałam atak do którego nie moge przypisać bezpośredniej przyczyny :( Zaznaczę,że lecze sie na niedoczynność tarczycy,a 21 dni temu zmieniono mi dawkę leku euthyrox z n75 na 50. Czy to może być przyczyną ? Również dwa dni przed atakim spożyłam banana i dużą ilość mleka co również było wyeliminowane z mojej diety chociaż sporadycznie spożywałam te produkty i ataków nie było. Czy banan i mleko (sojowe) mogły być przyczyną wywołania migreny dopiero po dwóch dniach ? (szczerze w to wątpie). Najsilniejsze ataki migreny przypadały na okres dojrzewania,a poźniej jak widać ustąpiły,po czym teraz pojawił się ból... Za dwa mięsiące końćze 18 lat,obawiam się,że bóle powróciły na stałe. Ktoś z was spotkał się z takim przypadkiem ? Jakieś porady ? Strasznie się boje :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować