Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

gość od homocwela zazdrościsz mi że mieszkam 75 km od wrocławia

Polecane posty

i z mojej stacji kolejowej która jest 8 km od mojego domu pociągiem moge jechać do wrocławia i z mojej stacji kolejowej do wrocławia w godzine z kawałkiem sie jedzie bez przesiadek bo tam nie ma przesiadek bo jest bezpośrednio i często pociągiem do wrocławia jeżdże wiesz bo widziaŁEŚ FILMIKI Z WROCŁAWIA KTÓRE MIESIĄC TEMU ZAMIESZCZAŁEM ...

ps i ja od dziecka aż do dziś bardzo często do wrocławia jeżdże więc wrocław znam od dziecka byłem tam miliony razy w różnych celach a te atrakcje turystyczne jak hala stulecia zoo panorama racławicka ogród japoński botaniczny rynek wraz z ratuszem wrocławskie mosty itd znam bo tam wiele razy byłem ...

ps i przez półtorej roku jezdziłem do psychiatry do wrocławia autem z rodzicami bo tam leczyłem sie z depresji i przez poltorej roku raz na miesiac nieraz dwa trzy razy na miesiąc a nieraz raz na dwa miesiace na wizyty jezdziłem więc wiele razy u tej psychiatry byłem ps i sam piszesz że wrocław jest super widać że zazdrościsz że ja mam tam tylko godzine drogi a ty nigdy tam nie byłeś a jesli byłeś to przez pół polski musiałbyś przejechać haha zazdroscisz

ps i pociągiem to sie godzine z kawałkiem w jedna strone ode mnie jedzie to jak mi sie nudzi to ojciec mnie zawozi na stacje kolejową która jest 8 km od polkowskiego wsiadam w pociąg godzinka i jestem potem wracam ps i ja moge codziennie być we wrocku i codziennie tam pociągiem jezdzić a ty musisz przez pół polski bądź całą polske z drugiego końca polski jechać do wrocławia więc zazdroscisz mi

CZYLI MI ZAZDROSCISZ

Gość wspaniałe miasto Namysłów
ODPISZ