Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

The Kretka2

Polecane posty

Gość gość
12:29 to że ty jesteś taka światowa i pewnie co godzinę zmieniasz kapelusik nie znaczy że mnie musi się to podobać

Gość gość
I fajnie. Jasne że nie musi ci się podobać. Ale już pisanie o tym na forum, tylko dlatego że masz odmienny gust od Kretki to dziecinada.

Gość gość
kretka nie potrafi sie ubrac. ktos ma jeszcze watpliwosci? ona nie ma gustu. chcialaby byc super oryginalna..ale jej nie wychodzi. taka prawda.

Gość gość
Szanowna Kafeterio, nie przeginajcie ze złym pojmowaniem definicji spamu. Napisałam poprawny komentarz na temat popularności noszenia kapeluszy, całkiem neutralny, który wg waszych niezrozumiałych, arbitralnych kryteriów został uznany za SPAM!

Gość gość
Wg. ciebie nie wychodzi, wg. mnie wygląda fajnie w swoich stylizacjach. Zresztą o czym tu pisać, śmiesznie to może wygladać szkielet w rurkach czy osoba otyła. Anki to nie dotyczy, więc cieżko żeby w czymś wyglądała śmiesznie.

Gość gość
18:06. Ostatni filmik potwierdza brak gustu Kretki. Za ciasna sukienka z gora dresowa lub tenisowkami. To nie luz to bezguscie.

Problem nie dotyczy Kretki i jej dosyć zgrabnej sylwetki. Problem polega tym, że sukienka jest zbyt obcisła w biodrach i rozcięcie brzydko wyglada, takie fasony z pełnymi sugestii rozcięciami noszą panie na Pigalle. Przy bardzo wąskich biodrach dół układałby się inaczej, przy szerszych powinien być szerszy . Wg mnie nie warto kupować "cheap no chic"

Gość gość
śmiesznie to może wygladać szkielet w rurkach czy osoba otyła x nasmiewasz sie z ludzi z niedowaga czy otyloscia? niezle, gratuluje. idac tokiem myslenia twoim , to kazda osoba, ktora nie jest anorektykiem lub grubasem wyglada super w swoich ciuchach. Nie rozumiem twojego myslenia..bo nawet osoba ze zgrabna figura moze sie ubierac beznadziejnie kiedy nie ma gustu i nie potrafi. Anka chocby nie wiem ile targetow czy tjmaxow odwiedzila to i tak zawsze bedzie zle ubrana. po prostu ona nie ma gustu. cokolwiek kupi, wszystko nie pasuje do siebie - np jej ubiory na wypady w gory. totalne bezguscie! a z wiekiem bedzie wygladac coraz gorzej.

Gość gość
16:46. Tak tak tak

Gość gość
22: 23 po to jest to forum żebym sobie pisala o między innymi guście kretki. A po drugie zamiast siedzieć tutaj i odpowiadać na to z czym się nie zgadzasz nie lepiej w twoim przypadku pisać słodkie komentarze na insta albo yt dla kretki? Więcej pożytku tam z ciebie będzie jak tutaj.

Gość gość
23.38 mialobyc

Gość gość
Na Facebooku mozna zobaczyc kolejna "ortografie" Kretki : "roswietlacz" i "nie dlugo". Napisane wiecej niz raz , wiec to juz nowe zasady.

Gość gość
kretka tymi bledami przypomina mi julke kobus, ktora nie umie mowiec po polsku, wlasciwie w zadnym jezyku poprawnie.

Gość gość
Up

Gość gość
17:26 Dziecko idź lepiej odrób pszyrke na jutro a nie żyjesz wątkami o ułomnych youtuberkach

Gość gość
A co u MIADIA ?:)

Gość gość
Niestety w ostatnim filmiku z Miadia Kretka wypadla slabo. Na tle innych Polakow wygladala jak biedna kolezanka . Te "pomponiki" i dekoracje kurtki to prawdziwy obciach. Nikt dorosly tak sie nie ubiera. Widac tez bylo , ze nie czula sie dobrze w tym gronie i kurczowo trzymala Miadii. Chyba malo udziela sie towarzysko i nie jest wyrobiona. Tyle sie przebiera i pokazuje , dlaczego nie ubrala sie lepiej? Ach , bo nie ma w co. Mogla przeciez pokazac "kreacje" swojego projektu .

Gość gość
gość dziś jak ona ma sie w towarzystwie odnalezc jak ona siedzi tylko w domu, w swojej sypialni i nagrywa? totalna izolacja. jedyny kontakt z ludzmi to ona ma chyba jak wyjdzie do restauracji czy na zakupy. przeciez ona nawet jezyka nie opanowala przez te 5 lat co tam siedzi w USA. dobrze, ze wikunia rozumie co ona do niej po polsku mowi, bo tak to by sie z wlasnym dzieckiem nie rozumiala jezykowo.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem dlaczego Kretka "stroi sie" na spacer z Oreo a jak ida na kolacje towarzyska wyglada tak kiepsko. Makijaz tez taki sobie. Widac bylo duzo pudru i ogolnie bardzo blada. Czy ona naprawde nie ma jednej atrakcyjnej rzeczy w szafie? Kazdy byl lepiej ubrany.

Gość gość
Dobrze, że miadia przejęłana chwilę kamerę to podkręciła trochę tego vloga, Ania faktycznie jakaś taka lekko zagubiona w tym towarzystwie...........

Gość gość
To bylo towarzystwo zyczliwych osob mowiacych po polsku. Kretka czuje sie dobrze jak moze "blyszczec". Tam jednak nie miala czym . Sama w samochodzie przyznala , ze nie wyglada dobrze. To ma wplyw na pewnosc siebie i komfort. Nie wiem czy zdala sobie sprawe w jakiej "bance mydlanej" zyje. Wikusia jak zwykle musiala wszystkich przekrzykiwac.

Gość gość
dawno nie ogladałam Kretki bo znudziły mi się jej filmiki, weszłam po długim czasie i obejrzałam jakiś nowy filmik gdzie pokazuje na sobie ubrania. Nie chciało mi sie wierzyć w to co piszą tu osoby że ubiera się bez gustu, tandetnie bo wczęściej tego nie zauważyłam ale ja nie zwracam uwagi na takie rzeczy. Patrzę a ona pokazuje jakieś rozkloszowane spodnie i resztę i myślę sobie ze to chyba jakiś challenge i to dla jaj prezentuje te stroje :o a okazało się że to jej ubrania na codzień które lubi :D

Gość gość
A w ogóle jaka odpowiedź nie wiem czy zostaniemy dłużej. Wikusia zdecyduje czy zostaniemy czy będzie chciał wrócić na spanie do domu ( na drzemke) to już mogłaby oduczyc ta mała spać a jak już taka senna w ciągu dnia to chyba tam też by mogła się by się drzemnąc . Też mam dzieci i rozumie że każdorazowo jest inne ale jaki film by nie włączył to na każdym kretka mówi o drzemkach wiktori. Pojechaliśmy ale wróciliśmy bo drzemka. Byliśmy w tej knajpie ale wiki miała już swoją drzemke. Wybraliśmy się do parku ale to za grodzew wracamy bo drzemka wiki. To taka spiaca ta mała ciągle? Czy w nocy nie spi. . Nie wiem może się mylę to wtedy sorry ale ..

Gość gość
Sorry za literówki powyżej

Gość gość
9:37. Tez na to zwrocilam uwage. Byli zaproszeni na te kolacje , mogli inaczej zaplanowac dzien. 4 letnie dziecko nie musi codziennie spac , wiekszosc juz tego nie robi. Moje dziecko przestalo w wieku 2 lat. Dzieci spia jak tego potrzebuja. Moze jest powod , ze mala tak nadal podsypia , ale to raczej pytanie dla pediatry. Kretka w ten sposob skupia uwage na sobie , bo pokazuje jaka jest dobra matka.

Gość gość
Anka z Markiem na tej imprezie jak ubodzy krewni, wszyscy ładnie ubrani a ci jak zwykle byle jak...Anka niby stylowo *(szkoda, że tych swoich dużych spodni z ostatniego 'mierzymy'nie założyła) albo jednej z kreacji swojego projektu żeby się pochwalić pani Blance królowej wall street (to ta starsza pani na balkonie)może by zainwestowała w jej kreatywne projekty...a Marek typowo t-shirt i bojówki.

Gość gość
kobietki o jakim filmiku mowa, z tym wypadem anka i marka do innych polakow? szukalam ale nie wiem ktory?

Gość gość
Ostatni filmik z miadia w miami a raczej u miadi. No serio mogła ubrac kiecke swojego projektu. Może nie nie wiedzieli że Dianka zorganizuje innych gości. Na instastory jest filmik jak Orio prosi marka o spacer, Marek się zapuscil cycki wiszą jeszcze trochę będzie szerszy jak dłuższy w tych skarpety chyba wygląda jak Janusz nad Bałtykiem hahha. No sorry taki mamy klimat. W ogóle nie qidac z nimi żadnych znajomych przyjaciół a jak są to pojawiają się na chwilę a potem już nie ma o nich słychu ani dychu. Mają takich owszem ale na odległość na tel w polsce co ich mogą gościć raz na kilka lat i spokój. Ta zabawa w te balony też takie wszystkie wymuszone na pokaz. Wracając do WiKusi to sprawia wrażenie przeztraszonego dziecka. Nie wiem może jestem przewrazliwiona.

Gość gość
20:12. To filmik z zupa w tytule.

Gość gość
Dlaczego ona nie promuje tych swoich sukienek?? Żadnych zdjęć na insta, facebook? Od "premiery" mija już 3 miesiące a tu cisza...3 sukienki sylwestrowe i to wszystko?