Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

The Kretka2

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Czyli co sugerujecie, 偶e Kretka zostanie bezdomn膮 :D Jak macie si臋 lepiej poczu膰, to niech wam b臋dzie. BTW. W ostatnim vlogu na pytanie o najlepsz膮 cech臋 Kretki, ta nie chcia艂a powiedzie膰. Zapyta艂a Marka, ku waszej nieuciesze powiedzia艂 偶e pracowito艣膰. Ale wiem, wiem, wy mierzycie pracowito艣膰 w艂asn膮 miar膮, wiecie lepiej od Marka 偶e Anka jest bezrobotnym leniem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
14:50. Zupelnie nie zrozumialas wczesniejszych wpisow. Twoja "interpretacja" jest wygodna dla Twoich pogladow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14:50. Nikt tego nie sugeruje . Skad takie wnioski?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14:50. Wszyscy wiemy , ze to co Marek mowi trzeba traktowac jak "prawde objawiona".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Kretka nie moze znac Ameryki. Do tego trzeba aktywnie uczestniczyc w zyciu tego kraju. Izolacja , ktora Anka "wybrala" pogarsza sytuacje. Ma meza , ktory nie oczekuje wiele i dla niej jest to wygodne. Biernosc i "zadowolenie" ze wszystkiego , co tak wielu osobom sie podoba. Ktos madry stwierdzil , ze sa dwa rodzaje szczescia : 1. Szczescie krowy i 2. Szczescie osoby myslacej. Dalszy komentarz chyba zbedny. x W PUNKT. 100% racji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez uwazam ,ze Marek od niej wiele nie oczekuje. wazne, ze posprzatane, ugotowane, dziecko zadbane i starczy. Zgrabne nogi wystarczaja :) Kretka jest mega bierna i jak pisano wczesniej, widac ze takie zycie jej odpowiada. Po co ma sie meczyc idac do normalnej pracy czy stawiac sobie jakies wyzsze poprzeczki w zyciu? Smieszne bylo jak powiedziala w filmiku, ze chcialaby byc chirurgiem. nawet w filmiku o tarczycy nie miala zbytnio pojecia o czym gada. powiedziala ze lubi YT za to, ze sie rozwija. Ja sie pytam w jaki sposob ona sie rozwija? i jakie postepy zrobila przez ostatnie 5 lat? podpowie ktos? chodzi jej o montaz filmiku, ustawienie swiatel czy o co? Czy ona w ogole wie co to jest rozwoj ZAWODOWY?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj 22:47. Tez mnie odpowiedz zdziwila , ona chirurgiem kiedy kosmetyczka to wyzwanie. Na yt widze najwyzej stagnacje.Kretka bajki sobie wmawia i w nie wierzy. Ma na szczescie czesc widowni na pewnym poziomie , ktora odroznia fikcje od rzeczywistosci. To ze chodzi spac o polnocy , to niekoniecznie oznaka pracowitosci. W swiecie biznesu uznano by to za brak organizacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 chodzi spac o 24 bo wiadomo ze ma luzny tryb zycia. ..co ona ma do roboty kiedy Wiki jest w przedszkolu? aha, musi SAMA ogarnac dom, posprzatac, moze cos ugotowac..takie zwyczajne zycie kury domowej. I ona mowi o rozwoju..smiech na sali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale wy musicie mie膰 smutne 偶ycie, skoro oceniacie czyje艣 od razu sugeruj膮c pewne rzeczy. Nie wyobra偶am sobie 偶eby m膮偶 mia艂 ode mnie wymaga膰 sprostania swoim widzi mi si臋. Sugerujecie 偶e jak pracujecie w sklepie odzie偶owym, to wasz m膮偶 b臋dzie uwa偶a艂 偶e za s艂abo rokujecie na przysz艂o艣膰 i b臋dzie od was wymaga艂 wi臋cej, wi臋c si臋 zwolnicie i b臋dziecie m臋czy膰 si臋 w innej pracy, aby tylko dogodzi膰 m臋偶owi? No dziewczyny, naprawd臋 wyluzujcie. Oni dobrali si臋 tak, 偶e ka偶demu pasuje co kto robi. Je艣li Markowi pasuje 偶e Kretka spe艂nia si臋 zarabia na you tubie, ogarnia dom, zajmuje si臋 c贸rk膮, doba o siebie, maj膮 udany seks, to na choler臋 mu wi臋cej? Nie ka偶dy musi by膰 prawnikiem, lekarzem, kosmetyczk膮. I nie wszyscy m臋偶owie oczekuj膮 tego od 偶on. To ja powinnam by膰 biczowana przez swojego m臋偶a, bo raptem tworz臋 tylko strony internetowe, a mam wykszta艂cenie prawnicze i taka niedojda ze mnie, 偶e nie zrobi艂am aplikacji. No jaja jak berety. To czy ja bym pracowa艂a na kasie w Biedronce, czy robi艂a komu艣 tipsy, nie zmieni艂oby zupe艂nie podej艣cia mojego m臋偶a do mnie i kompletnie nie zak艂贸ci艂oby to szcz臋艣cia mi臋dzy nami. Wa偶ne 偶e ka偶dy robi co lubi i grunt 偶e na tym zarabia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Okazuje sie , ze nawet wiesz o udanym seksie Kretki. Przebilas wszystkich. Wymieniasz w jednym zdaniu lekarza , prawnika i kosmetyczke. Nie widzisz roznicy? Patrze na to , o czym tak wzburzona pisalas , z innej strony. Nie chodzi o to zeby zmienic prace dla meza. Chodzi o zachecanie drugiej strony do wyzwan. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Kretka jest taka "szczesliwa" na yt , bo nie ma porownania. Moze cos innego bardziej by jej odpowiadalo . Powiedzenie , ze za sukcesem kazdego mezczyzny stoi kobieta mozna tez zastosowac do kobiet. Podejmowanie wyzwan jest ciekawe, a kibicowanie najblizszej osoby dodaje skrzydel. Zaufanie , ze jak sie nie uda , mamy wsparcie kogos kto nas kocha, jest cenne w malzenstwie. Bezwarunkowa akceptacja nie jest taka dobra. Moze sie okazac , ze ambitna mloda kolezanka z pracy wzbudzi zainteresowanie meza. To oczywiscie zupelnie inny temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powa偶nie tak ci臋 to zdziwi艂o? Dla mnie niepoj臋tym jest 偶y膰 w zwi膮zku, gdzie nie uk艂ada si臋 w seksie. Zatem to jest dla mnie jak 2+2=4. To 偶e ty masz inne do艣wiadczenia, to tylko wsp贸艂czu膰. A sk膮d wiesz co jest dla nich wyzwaniem? Dla mnie np. you tube by艂by wyzwaniem! Tak. I nie dlatego 偶e nic nie robi臋, pracuj臋 zarobkowo, ale nagrywanie filmik贸w to te偶 zobowi膮zanie, cz臋sto wi膮ze si臋 to z podpisywaniem um贸w itp. Nie wiem te偶 czy by艂abym na tyle odwa偶na 偶eby pokazywa膰 swoje nawet kolorowe 偶ycie. Nie jestem tak otwarta na ludzi i tego np. zazdroszcz臋 Kretce. Czym zajmowa艂a si臋 by艂a 偶ona Marka? Czym艣 wg. ciebie bardziej warto艣ciowym ni偶 you tube :D No co偶, w 偶yciu nie tylko pozycja zawodowa si臋 liczy, ale tak偶e poci膮g seksualny, dogadywanie si臋, przyja藕艅, interakcja. Zluzuj troch臋 z t膮 karier膮, bo niekt贸rych cieszy 偶ycie bez "jarania" nie wiadomo czym. Cz臋sto ludzie kt贸rzy wykonuj膮 dobrze p艂atne i presti偶owe zawody nie widuj膮 si臋 nawet na co dzie艅 co z czasem wi膮ze si臋 z tym 偶e ma艂o co ich 艂膮czy. Mi艂o艣膰 to pamietaj膮 za czas贸w pierwszego zauroczenia si臋 i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:34. Teraz jestes ekspertka od mojego zycia seksualnego.Brawo. To , ze ktos lubi czerwony kolor nie oznacza, ze wszyscy go lubia. Akurat seks uwazam za bardzo wazny i nie wyszlabym za faceta nie wiedzac jakim jest kochankiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:34. Wyciagasz wnioski z powietrza. Ta kobieta nigdzie nie napisala , ze tylko praca sie liczy. Odniosla sie do tego co Ty wczesniej pisalas. Zapedzilas sie w swoich osadach i opiniach ,bez zadnych podstaw . Lepiej idz sie pokochac , bo stalas sie zlosliwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:34. Skad wiesz jakie ona ma doswiadczenia seksualne , ze tak nieszczerze wspolczujesz. Krytykujesz to co sama robisz , zakladasz , ze wszystko wiesz o innej , obcej osobie .To Ty wyluzuj i zajmij sie SWOIM wspanialym zyciem seksualnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To co si臋 tak zdziwi艂a艣 偶e odpisa艂a艣 o tym sk膮d wiem o udanym 偶yciu seksualnym Kretki? Jakie艣 to nielogiczne. Ty sobie nie wyobra偶asz 偶e mia艂aby ci si臋 z m臋偶em w tym temacie nie uk艂ada膰, bo to takie oczywiste, ale jak napisa艂am o Kretce, to wielce si臋 zdziwi艂a艣 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie napisa艂a 偶e tylko praca si臋 liczy, ale z wypowiedzi jasno wynika, 偶e ma by膰 priorytetem :D Bo to r贸wnie偶 nie mo偶e by膰 byle jaka praca :D To jest gwarancj膮 szcz臋艣cia w 偶yciu wg. powy偶szej wypowiedzi owej pani. Bo przecie偶 poza "powa偶n膮" prac膮 Kretka ma wszystko, a jednak ci膮gle kto艣 jej ka偶e pi膮膰 si臋 wy偶ej i wy偶ej, 偶eby by艂a szcz臋艣liwsza ni偶 jest. No c贸偶 za troska :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18:41 co za belkot.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18:41. Pisalam o sobie , nie wchodze do lozka Kretki. Masz obsesje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po prostu brak艂o ci inteligencji aby to zrozumie膰. To mo偶e jak do dziecka - Jak mo偶e kogo艣 dziwi膰 co艣, co sam uwa偶a za oczywisto艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obsesje moja droga to masz ty, na temat 偶ycia zawodowego Kretki. Chcesz obcej osobie dyktowa膰 co ma robi膰 偶eby by膰 szcz臋艣liw膮 i 偶eby m膮偶 by艂 z niej dumny, podczas gdy ona jest szcz臋艣liwa i m膮偶 we vlogach nie ukrywa dumy z Kretki. To jest dopiero paranoja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt nikomu nic nie dyktuje, wez cos na uspokojenie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jednak boli to , ze nie zrobilas aplikacji. Samej siebie nie oszukasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj dziewczyny, ci膮gle piszecie 偶e Kretka si臋 nie rozwija 偶e powinna wykorzysta膰 dyplom bla, bla... A teraz nagle czytam, 偶e nikt jej niczego nie dyktuje, nie sugeruje. Terapeuta potrzebny od zaraz. Ps. aplikacj臋 mo偶na zrobi膰 w ka偶dym momencie 偶ycia, wystarczy chcie膰. Je艣li kto艣 nie robi, to oznacza 偶e nie czuje takiej potrzeby b膮d藕 realizuje si臋 w obecnym stanie rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj co ty nagle piszesz to o zyciu intymnym kretki. pogielo cie? zyjesz z nimi razem i zagladasz do sypialni? zenada. wez sie juz nie udzielaj tutaj obronczynio od 7. bolesci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj uwazam ze jest mnostwo malzenstw czy par, ktore maja wlasnie nieudane zycie seksualne. Mimo to sa dalej razem. Gdyby kazdy mial udane zycie seks. to nie istnialby zawod SEKSUOLOGA. to chyba logoczne prawda? podobnie gdyby ludzie nie chorowali na choroby oczu to nie byloby okulisty. A szczytem chamstwa i bezczelnosci jest zagladanie komus do sypialni, komus OBCEMU i wydawanie sadow o tym czy to pozycie jest UDANE CZY NIE. jak np youtuberce czy komus z forum bo zasugerowalas, ze wspolczujesz komus tutaj nieudanego zycia seksualnego jesli takowe posiada. Skad ty bierzesz te teorie i PRZEKONANIE ze ktos ma takie czy inne zycie seksualne. Nie masz wyczucia kobieto, sfera intymnosci jest b. prywatna sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam wrazenie, ze owa obronczyni broniac stylu zycia kretki tak naprawde podswiadomie broni siebie samej i swoich niepowodzen zawodowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:34. Tez tak mysle , stad ta agresja i obsesja seksu i osadzania innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:36. To moze odpowiem jak do dziecka: LUDZIE SIE ROZNIA!!!! Seksuologii jak widac tez nie zrobilas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:36. Moim ulubionym malarzem jest VanGogh , co wedlug Twojej logiki oznacza , ze Ty go tez MUSISZ lubic. Wedlug Ciebie jestesmy klonami?!?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18:44. To byla akurat wypowiedz o pracy . Nie zrozumialam tego jako priorytetu zyciowego. Inna kobieta wariuje tu na temat seksu.

Udost臋pnij ten post