Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

The Kretka2

Polecane posty

Gość gość
Kretka jest tak skoncentrowana na wygladzie , ze o niczym innym nie potrafi mowic. Towarzystwo Polakow prowadzilo zwykla , mila rozmowe , smiali sie . Anka nie wiedziala co ze soba zrobic. Marek tez slabo. No i te jego bojowki. Facet po czterdziestce moglby czasem jakos sie ubrac. Kretka jest tak zajeta soba , ze maz jest dosc zaniedbany. Sam nie ma potrzeby i chodzi taki byle jaki. W filmiku z szafy wszystkie ubrania byly pogniecione. Na nich tez sa pogniecione. No coz to styl Kretki.

Gość gość
obejrzalam ten filmik jak byli z Polonia. rzeczywiscie kretka siedziala jakas zazenowana za plecami Diany..i tylko jak zwykle sie glupio usmiechala, bo co innego jej zostalo? szczescie, ze to bylo towarzystwo Polakow..bo w amerykanskim towarzystwie by sie nie odnalazla zupelnie ze wzgledu na slabiutki angielski. widac, ze ta kobieta nie ma na codzien kontaktu z ludzmi, a usmieszkiem sie nie nadrobi wszystkiego. Marek w bojowkach, zaniedbany ale co zrobic jak sama kretka zaniedbana chodzi? wyglada jak ciotka diany. co do sukienek, dlaczego nie promuje to mysle ze nie ma chetnych na nie, ale Kretka mowila w jakims filmie, ze nie spoczela na laurach i ze robi biznesy.. kto wie, moze nas zaskoczy jakas nowa kolekcja. jedzie niedlugo do PL to napewno omowi sprawy ze swoim atelier (ktory dostarczal materialy na te czerowne kiecki)..

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=y0jBOi2czxA az trudno mi uwierzyc ze 33 letnia kobieta nagrywa tak infantylne filmiki. czy nie mozna nagrac vloga itp. o zyciu w usa..podstarzala krecia w tych cukierkowych makijazach wyglada bardzo niekorzystnie. diana spoko bo jeszcze mlodziutka ale kretka ? NO GO!

Gość gość
Nie da sie juz ogladac tego malowania i glupiego smiania. Dla Kretki to recepta na wszystko. Mam nadzieje , ze Diana zorientuje sie , ze Kretka wciaga ja na mielizne i ucieknie. Jaki byl cel tej zenady? Wyglupy niedojrzalych kobiet. To nie jest poczucie humoru. Te smiechy Anki na filmikach a potem cisza w towarzystwie. Wybiera makijaz kobiet o zupelnie odmiennej i watpliwej urodzie i naiwnie potem chce wygladac jak one. Efekt groteskowy.

Gość gość
jak tak obserwuje anke to mam wrazenie ze przez ostatnie lata strasznie sie zmienila na gorsze: postarzala, styl ubierania okropny (np. ost. filmik "mierzymy" o dzwonach), kolor wlosow i fryzura niestety na minus: strasznie postarzaja ja. Ja wiem, ze ludzie z biegiem czasu wygladaja gorzej ale ona wyjatkowo szybko sie postarzala..i to na wlasne zyczenie: opalaniem (slonce niszczy cere nieodwracalnie) oraz stylem ubierania i fryzura. Wydaje mi sie, ze chce nam na sile pokazac, ze ona w tej Ameryce moze wszystko robic co chce, ubierac sie jak chce w dzwony itd i pokazac, ze nikt nie spojrzy na to krzywo..tylko ona naprawde nie ma za grosz gustu. niestety to prawda. Kurcze w tym filmiku z Diana , w ktorym sie malowaly na K. P. Anka miala na sobie jakas kurtke z pomponami, co to za wiocha? Diana potrafila sie normalnie ubrac a ta kretka, nie dosc ze od niej starsza to wyskoczyla z pomponikami. ILE ONA MA LAT, zeby sie tak dziecinnie ubierac? nie to NIE jest jej styl, to jest niestety modowy niewypal. Nazwijmy rzeczy po imieniu. jestem ciekawa w jakiej kreacji wyskoczy jak bedzie w Polsce? Niestety kazda kobieta musi zaakceptowac swoj wiek i w pewnym wieku nie powinno sie juz czegos nosic: nie zabraniam jej zakladac mini czy cos bo figure ma swietna..ale te dodatki w postaci pomponikow jak dla nastolatek czy dzieciakow to przegiecie. nie ma wyczucia.

Gość gość
Kretka nigdy nie byla piekna kobieta. Owszem ma niezla figure i nogi ale bez szalu. Ostatnie 2 lata to wrecz "upadek" urodowy. Fatalna zmiana fryzury i koloru. Do tego te ostre rysy twarzy , ogolnie slabiutko. Tradzik , ktory mozna w Stanach wyleczyc (sama mialam bardzo powazny problem). Albo udaje , ze cos z tym robi (tak mowi) , albo tylko pudruje i testuje chinska chemie. Dermatolog i endokrynonlog sa w stanie sie z tym uporac. Moze zaluje na to pieniedzy. Jesli problem istnieje mimo usilnego leczenia , tony tapety na twarzy nie pomagaja. Pierwsza rada to zawsze odstawienie kosmetykow .Inaczej nawet nie widac co sie tam dzieje .Druga , utrzymanie czystosci twarzy i dalej unikanie slonca. Oczywiscie dieta tez ma znaczenie. To cud , ze Kretka jeszcze mocno nie przytyla , ale kilka lat i bedzie przerazona jak upodobni sie do Marka. Sa kapelusze , nie musi wychodzi w samo poludnie. Inteligentny czlowiek wie co ma robic. Kretka jest uparta i przeciez jest "kosmetologiem". Widzimy jej gleboka wiedze i doswiadczenie.

Gość gość
Tracy Lynn Adamska2 lata temu Dziecko dwuletnie umie już łączyć pojedyńcze słowa, tworząc zdania. Pod koniec drugiego roku zna już kilkadziesiąc słów a nawet kilkaset. W wieku dwóch i pół lat Dzieci znają już cała gramatykę ale maja trudności z odmianami, mylą końcówki. U siedmiorga dzieci na 100 występuje SLI (Specific Language Impairment) Odpowiedz TheKretka1 TheKretka1 2 lata temu +Tracy Lynn Adamska Fajny masz nick brzmi bardzo znajomo?! hahaha dobre, brzmi znajomo jak Tracy Adams była żona Marka .. Dodam, że Anka i Diana mają jedną cechę wspólną, obie są drugimi żonami swoich mężów, może dlatego dobrze się czuja w swoim towarzystwie.

Gość gość
Pamiętam jak w 2014 nagrali tag małżeński, padło wtedy pytanie czy obydwoje byli wcześniej w związku małżeńskim i odpowiedzieli że NIE.... i filmik został usunięty,,,jak dwoje dorosłych wydawałoby się logicznie myślących ludzi siada przed kamerą i kłamią, Marek wyrzekł się swojej byłej żony, tak jakby nie mieli pojęcia że oglądają ich ludzie z poza youtube.Od tamtej pory zmieniłam zdanie na ich temat.

Gość gość
15:00. Kretce wydaje sie , ze jest taka "wyluzowana " bo lubi denim. Dla przecietnego Amerykanina to codzienny wygodny ubior , nic specjalnego. Nie widzialam nikogo z pomponikami i to nie dlatego , ze Anka jest taka oryginalna. Nikt o zdrowych zmyslach nie nalozy na siebie czegos takiego. Kretka nie zalapala na czym polega ubieranie sie w Stanach. Anka reprezentuje srednia klase robotnicza (Marek) i z takimi osobami ma czasem do czynienia. W tym srodowisku moze dziwic , ale jeszcze nie przeraza. Gdyby znalazla sie w towarzystwie profesjonalistow zwrocilby uwage jej brak gustu. Jest niespotykany i to nie jest komplement. Jak wiele osob o watpliwym smaku , probuje doradzac co z czym nosic , bo ona to "uwielbia". Amerykanie zwracaja uwage na dobrze ubranych ludzi i najczesciej prawia komplementy. Jest to szczere i mile. Kiedys u fryzjera klientka powiedziala , ze podobaja jej sie moje buty. Podziekowalam i odruchowo powiedzialam , ze mnie jej torebka , na ktora zwrocilam uwage jak weszla. Tak zaczelysmy mila rozmowe wlasnie o torebkach , jaki rozmiar lepszy i dlaczego zawsze mamy tam balagan . Czas w poczekalni minal nam szybko i na milej rozmowie . I to jest ten "luz".

Gość gość
TheKretka specjalistką\kosmetolog.. tak o sobie mówi skompromitowała się filmem o dermarollerze to się nadaje do usunięcia.Swoją drogą ciekawe czy jej były pracodawca Maciej Rogala jest dumny z tego co nakręciła.

Gość gość
Ja mam wrazenie , ze oni mieli romans w Polsce. Wiem , nie ma dowodow , ale mowa ciala w filmiku o botoksie , glownie u Kretki.

Gość gość
mnie smieszy tylko jedna rzecz: kretka probuje sie na sile odmladzac albo fryzura albo strojem ale niestety nie wchodzi jej to. fryzura ja postarzyla, twarz sie zapada, a pomponiki tez w niczym jej nie pomoga. chcialaby wygladac nastolatkowo ale nie te lata krecia, musimy sie pogodzic z wygladem i wiekiem. jestem takze rocznik 84 i w zyciu nie zalozylabym pomponikow czy chokera.

Gość gość
23:23 zgadzam się z tobą z tym odmładzanie an siłę kretki, ale ja mam 35 lat i noszę chokery,czemu nie ? To nie 19 wiek że nam przystoi nosić już tylko spódniczki za kolano bluzki z przykryty ramionami itp. Chokery? Jak najbardziej tak, dla 18 i dla 35 i dla 40 tki też , tylko ze smakiem wszystko.

Gość gość
Ona się nie odmładza na siłę tylko postarza ale tego nie widzi.

Gość gość
Dziewczyny, dlaczego jej mąż Marek nie komponuje jej muzyki do filmików? Ma talent wiec szkoda że tego nie wykorzystuje.

Gość gość
Ja to jestem ciekawa jakie stylizacje przygotuje sobie nasza florydzka gwiazdeczka na pobyt w Polsce.

Gość gość
I znowu poleciały negatywne komentarze a propos ostatniego filmu o szczoteczce, to samo co z dermaroller, co się z tą dziewczyna dzieje?

Gość gość
jezusie, powiedzcie mi jak ta kobieta zdala mature?! cytuje bledy: ortodaty - zamiast ortodonty nie wiele - zamiast niewiele dla tego - zamist dlatego nie wierze, ze ona zdala mature z polaka i ma mgr

Gość gość
gość wczoraj film o szczoteczce to porazka. I dobrze, ze ma tak duzo negatywnych komentarzy. Moze nauczy sie wkoncu i przestanie robic ludzi w balona. nie wierze w zadne recenzje youtuberow.

Gość gość
czas dziala na niekorzysc nas wszystkich, starzejemy sie. Jednak kretka starzeje sie dosc szybko i niepotrzebnie postarza fryzura i kolorem wlosow oraz nieumiejetnie wykonanym makijazem jak w filmiku ponizej: brokatowe pomaranczowe powieki..z tego co kojarze kretka i nieesia25 sa tego samego rocznika? Natomiast kretka wyglada na 40 lat, bez jaj ludzie. podaje link do filmiku https://www.youtube.com/watch?v=JFdK3oj6nc8

Gość gość
czolo kretki wyglada "jakby" dala botoks..natomiast na doly+zmarszczki pod oczami oraz bardzo gleboka zmarszczke nosowo-wargowa nic sie nie poradzi, w tych miejscach nie wstrzykuje sie botoksu. jedynie kwas hial. moze to by jej pomoglo.. kretka wyglada mega powaznie jak na swoj wiek i tymbardziej smieszy mnie kiedy nagrywa dziecinne filmiki jak ten ostatni z diana, back to school, jakies malowanie pazur 100 warst szminek itp.. naprawde w tych krotkich blond wlosach wygladala o niebo lepiej i mlodziej. co ta kobieta z siebie zrobila? przedwczesne starzenie to u niej zapewne efekt opalania sie oraz jedzenia niezdrowo - miecho, steki, miecho

Gość gość
Ten Marek to taki prosty czlowiek z roli widze hahha w mierzymy to pokazal wlasnie o jaki wiesniackie dziny mu chodzi, jaki yo kest wiesniacki kolor dzinsu?? Mnie podoba sie taki kolor a innemu inny, tzn ze tow wiesniak? Kretka naeet sie nie kryje tylko podczas filmu zeraca mu uwage ...tani armani ten ich program

Gość gość
Gdzie wy jestescie ? Jest jakis inny watek ?

Gość gość
Kretka ma już tak nudne filmy, że nikt nie ma nawet ochoty je komentować, dlatego taka cisza..

Gość gość
kretka sie juz przejadla wszytskim.. po prostu jej filmy nic nie wnosza, stroje ma beznadziejne, haule zakupowe tez. ostatnie co ogladalam to jak pokazywala ten zakiecik czarny z seledynowymi detalami - pomponami. Mowila ze chce wziac go do PL na swieta. Masakra, jaki ona ma okropny styl..kto by takie cos zalozyl na wielkanocne sniadanie..ona nie ma gustu za grosz. nie ogladam juz jej i nawet nie chce wiedziec w jakich kreacjach wyskoczy w polsce.

Gość gość
laganka@thekretka1 dlaczego wprost nie powiesz, że tylko kilka naszywek to twój projekt tylko kłamiesz, ze wszystkie ? Już tyle osób udowodniło twoje kłamstwo a ty nadal idziesz w zaparte. Nie wstyd Ci ? ajakadziaO! Mój komentarz również został usunięty! Napisałam jedynie, ze film raczej dla nastolatek..... czy to kogoś obraziło? ajakadzia@laganka na pewno Ani nie wstyd. Ania nie traci czasu na wstydzenia się, ale na usuwanie konstruktywnych komentarzy . Moje w każdym razie zniknęły.....