Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze napiszcie czy mam prawo byc wkurzona?czy wy byscie byli?

Polecane posty

Gość gość

Ja mieszkam z moim facetem w wynajmowanym mieszkaniu ,za ktore placimy co miesiac 1600 zł Siostra mieszka z rodzicami i nie placi ani za internet ,ani za prąd ,ani na węgiel nie daje..ma swoja pensje na swoje wydatki i kupuje czesto jedzenie ,ale tylko takie ktore ona tez je.Ja jej tego nie wypominam i mam to w d***e. Zawsze jednak gdy przyjezdzam do domu rodzinnego ,to ona na caly glos do mamy :"mamo zapomnialam ci oddac za to mięso ,,,,mamo przeleje ci na konto za te leki " Mowi to specjalnie przy mnie ,żeby pokazac mi ,że mama jej nie utrzymuje a ona mamie oddaje kase za zakupy .. Zawsze gdy jestem i rozmawiam z matka to ona wchodzi i wyciaga kase ,ktorą niby jest winna mamie za zakupy...żenujące..albo podkresla ,że daje na paliwo do swojego auta..skoro ma takie drogie auto to powinna chyba dawac tez na paliwo.. Ostatnio caly czas chodzi i skuczy ,że ona musi wydawac na leki duzo kasy..tak jakby wszyscy byli winni ,ze ona musi te kase wydawac...przeciez zarabia i nie musi oplat zadnych robic co miesiąc.. Czy to nasza wina ,że ona choruje i leczy sie prywatnie?

Gość gość
nie masz prawa być na nią wkurzona bo o co ona ma prawo narzekać czy mówić czy oddawać kasę nawet jak to by było na pokaz poza tym to twoja siostra robisz z igły widły

Gość gość
"czy mam prawo"... masz prawo, to Twoje uczucia. Ja jednak nie byłabym wkurzona, zachowanie siostry jest irytujące, ale do olania, nie ma się o co tak na prawdę denerwować.

Gość gość
Nie tylko ty tak masz moj brat blizniak non stop dostaje pieniądze po parę tysiecy od rodziców a ja jak stowe porzycze to zaraz kiedy oddam jemu auto kupili i mieszkanie przepisali jak szkołę skonczylismy to jego na studia poslali ktorych nie skończył a do woja a potem praca

Gość gość
chuj cię to obchodzi ty zawistna k****o co siostra robi z pieniędzmi!!!!! zdychaj w cierpieniach szmato!!!!

Gość gość
Czep się swojego konkubenta, konkubino!