Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZMIEŃMY SWOJE ŻYCIE W 2017 grupa wsparcia

Polecane posty

Gość gość

co byście chcieli zmienić w swoim życiu? nowa miłość, nowe miejsce na ziemii? dzielmy się w tym wątku naszymi przemyśleniami, pragnieniami, wąpliwościami, niepowodzeniami, łzami ! UP UP !

Gość gość
Ja bym chciał się zakochac z wzajemnością i pozbyc się blokad przed miłością.

Gość gość
Chcę schudnąć i się zakochać szczęśliwie!

Gość gość
Zrzucic jeszcze troche kilogramow i poznac ladna kobiete na poziomie,poimprezowac w klubach.

Gość gość
Ja chce znalezc prawdziwą miłośc, wyprowadzic się z domu , byc zdrowa, znalezc prace po studiach, taka ktora pozwolila mi sie utzrymac , urwac kontakty z rodziną i życ jak w bajce z dala od problemow

Gość gość
do osoby z 18:15: zakochanie z wzajemnością to kwestia szczęscia i z tym chyba nic sie nie da zrobic jesli samo to sie nie wydarzy. ale co do schudnięcia - tu po prostu trzeba wytrwałości! a ja wierze ze dasz rade. zobaczysz ze jak zaczną leciec kilogramy bedziesz jeszcze bardziej zmotywowany/zmotywowana, a jak minie faza w ktorej obkurczy ci sie zołądek to zobaczysz ze jedzenie nie bedzie ci az tak smakowac . pozdrawiam i trzymam kciuki

jakoś edukacja by mi się kontynuowała i finansowo by się poprawiło. Dziewczyne bym chciał, ale musiałbym dużo zarywać, by trafić na odpowiednią.

Gość gość
Piotrek121212 dziwczynę powiadasz? zarywanie nie ma nic do tego, musisz ją tylko umiejętnie uwieść a potem wszystko samo sie potoczy :) jak nie masz pomyslu jak to zrobic to pisz śmiało, moze na zwiazkach samyc w sobie sie nie znam ale na uwodzeniu i psychologii to juz tak :)

Gość drugjipjotrek
To ja w imieniu Piotrka chcę prosic o porady odnośnie uwodzenia ;)

Gość gość
Pierwsza rada - znajdz normalną, nie zadnego l********ga z ustami wiekszymi od d**y :) po pierwszym spotkaniu i pierwszej rozmowie juz bedziesz wiedzial jak zakwalifikowac dziewczynę :) i nie mowie zebys bral jakąs nieśmiałą cnotke , tylko taką normalną do tanca i różanca. Druga rada - przeciwnienstwa sie NIE przyciągają. moze na poczatku tak ale potem to tylko z tego same nieporozumienia

Gość gość
trzecia rada - jesli nie wiesz czy ci sie laska podoba - nie całuj, jesli nie wiesz czy chcesz z nią być - nie bzykaj :)

Gość gość
i kontakt umiarkowany- pzrynajmniej na poczatku

18:54 no to miło, że napisałeś to, bo podobnie myślę. u mnie to te spotkania umawiania się, to było takie sztuczne przedłużanie tych spotkań, ale nie żałuje, bo bym gdzieś sam siedział wtedy, a tak to mam jakieś porównanie niby, ale pokasowałem już konta z portali internetowych, bo to jest męka tak pisać i pisać. Zaniedbywałem troche inne kwestie tym pisaniem.

A jakieś rady na dobre zaczęcie znajomości w jakimś miejscu, takie standardowe cześć i bycie uśmiechniętym sobą, czy trzeba mordować się z jakimiś wymyśleniami żartów. Droczenie się i takie inne utrudniacze?

Gość gość
dla jasnosci Piotrku- jestem dziewczyna :) Jak laska jest taka bardziej wyluzowana to zaproponowalabym piwo w jakims pubie, gdy jest taka troche grzeczniejsza to kawiarnia . Ja osobiscie zawsze lubilam jak facet pisal mało ale miłe rzeczy - takie ze sie ciepło na sercu robilo np życz miłego dnia, albo jesli laska bedzie miala cięższy dzień to napisz ze trzymasz za nią kciuki, albo nie odzzywaj sie przez 2 dni pod rząd i naapisz jej nagle "myślalem dzisiaj o tobie i zaproponuj spacer albo kino. Nie wypytuj o nic przesadnie :)

Gość gość
Umiarkowane droczenie jest fajne , sprawia ze cos sie dzieje. pod warunkiem ze nie jest chamskie :) pożartowac tez mozesz :) fajnie jak dowiesz sie jakiej muzyki słucha, jakie filmy lubi

Gość gość
powiem ci z doswiadczenia - mialam konto na badoo, tinder itp. i ludzie ktorych poznalam okazali sie byc "niedopasowani". poza tym znajomosc przez portal randkowy ma jeden cel - zeby kogos znalezc i to stwarza jakąś sztuczność . jednak poznac kogos w realu to jest cos :)

Gość gość
nikt ci nie kaze nim byc :) bądź sobą

Gość gość
spokojnie po swiecie chodzą tez specyficzne dziewczyny

:D na szczęście nie jestem toksyczny:) po prostu no mam taki swój sposób bycia jaki mam i trzeba to zaakceptować:) myślę, że takie są, ale to nie chodzi tylko o dziewczyne jakąś do związku, ale ogólnie o osoby Dużo osób mnie nie rozumie, jakbym innym językiem gadał:D Być może są osoby tak inne, że relacja jest niemożliwa:)

Gość Nova CE Bydgoszcz
Zmień swoje życie na lepsze w 2017! Wszyscy już wiemy, że wraca ośmioletnia szkoła podstawowa oraz czteroletnie liceum ogólnokształcące. To ostatni dzwonek na ukończenie szkoły aktualnie obowiązującym trybem. Zapraszamy do naszego Biura NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy! Zapisujemy na wyższe semestry! - Bez egzaminów wstępnych czy konkursu świadectw Zdobądź z nami nowe możliwości, jakie da Tobie uzupełnienie wykształcenia :)