Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamiast spędzać święta z chłopakiem on wolał je spędzać z rodziną

Polecane posty

Gość gość

Zapraszałam go, prosiłam żeby przyszedł. Nie chciał. Jest mi bardzo przykro bo sadziłam że spędzimy choc jeden dzień razem. Udaję przed rodziną ze tak się umówilismy i że mnie to nie rusza ale tak naprawdę jest mi przykro.

Gość gość
Mam tak samo pojechał do matki i jeszcze mmsy mi wysyła stołu wigilijnego itp. A ja zdycham, bo dodatkowo od wczoraj bardzo źle się czuje i powiedziałam mu o tym od razu. Jego reakcja? Żadna wczoraj sie odezwał przed snem, ze nie miał czasu, bo zalatany i przeprasza. Dzis tez zdawkowe jak sie czuje. Powiedziałam ze nadal zle i na tym nasz rozmowa sie zakończyła. Wkurzyłam sie i napisałam wprost, ze nie mam w nim wsparcia, nie ma empatii i jestem zawiedziona, ze nie ma w nim troski o mnie. Odp ze milo mu za życzenia i cisza. Zaczyna pomału pisać bo myśli, ze jak święta to przymkne oko i sie mu upiecze. Jestem wściekła i mam zwalone cale święta

Gość gość
Nie przesadzajcie, święta spędza się z najbliższymi a tymi osobami w moim mniemaniu do czasu posiadania swojej rodziny jest rodzina pochodzenia. Ja zanim miałam rodziców to nawet jako mężatka nie wyobrażałam sobie nie spędzić z nimi świąt. A zanim się pobraliśmy każdy był ze swoimi najbliższymi, to oczywiste. Na etapie narzeczeństwa drugi dzień świąt obiad już wspólnie jedliśmy u jednych albo drugich rodziców, wcześniej nie.

Gość gość
I wasi partnerzy dobrze robią! Święta powinno spędzać przede wszystkim z rodziną :)