Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Jestem pedałem wolę facetów wiecie o tym chcę mieć chłopaka

Polecane posty

Pisałem wam to 999 razy już na kafe

Jestem pedałem od zawsze taki się urodziłem taki jestem i taki zdechne 🖐️ Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Gość Miasto Namysłów w opolskie
Namysłów jest w województwie opolskim 60 km od Wrocławia (województwo dolnośląskie) oraz 45 km od Opola Namysłów jest na południu Polski czyli na dole mapy

Gość Fafraczko
Pedał kołbuc to debil

Gość gość
Rodzice wiedzą o tym?

z mamunią byłem we Wrocławiu za rączkę by mi mamunia seksowne ciepłe kalesonki kupiła na zimę. mojemu facetowi się bardzo podobają takie . w Namysłowie ciepłych , seksownych kaleson nie ma

Tak wiedzą o tym szkoda że mnie z domu nie wyrzucili nawet nie chcieli mnie z domu wyrzucić powiedzieli ze zawsze będę ich synem i że mnie kochają...

Gość gość
hahahaha

Gość gość
Po głosie już było słychać, żeś pedzio :D

Gość gość
fakt, pamiętam, że kilka osób po jego tonie głosu poznało, że jest homo

Tylko tak się składa że w rzeczywistości nie mam takiego głosu w rzeczywistości mam inny głos zupełnie inny w rzeczywistości mam inny głos że w życiu byście nie poznali że jestem pedałem ps nie mam takiego głosu chyba lepiej wiem

Gość gość
Jak nie masz, skoro na Twoim filmiku o psychiatryku dobrze było słychać jaki masz głos? :D

często piję mamuni mocz dlatego mam taki głos. tutejsze namysłowskie wody , które pije moja mamunia powodują , że i ona ma głos operowy. piwo Namysłów smakuje jak mocz , wpływa na struny głosowe

Gość gość
Chyba lepiej wiem że nie mam moja wina ze na filmiku taki jest nie mam takiego głosu zrozum to chyba lepiej wiem głupku I imbecylu i lepiej wiem i nie wmówisz mi że jest inaczej

Gość gość
Typie, nie tłumacz się głupio, bo każdy słyszał twój głos 🖐️

Gość gość
autorze, poznałeś w psychiatryku jakichś znajomych?

Gość gość
To że słyszał to nie znaczy że mam taki głos bo nie mam takiego głosu zrozum to wbij sobie to do łba ile razy mam ci to powtarzać nie tłumacze się tylko prawdę pisze chyba lepiej wiem od ciebie zrozum to chyba lepiej wiem i pod tym względem nikt i nic mi nie wmówi że jest inaczej i nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz

Gość gość
Ty jesteś faktycznie zdrowo pieprznięty :D Powinieneś na stałe zostać w psychiatryku 🖐️

Gość gość
Ps to się mówi szpital psychiatryczny zrozum nie jestem wariatem bo lecze się z depresji zrozum to że depresja to straszna choroba tłumaczyłem ci to osoba z depresją to nie jest wariatem zrozum to ps i szpital psychiatryczny to taki sam szpital jak każdy inny ps są różne choroby psychiczne sam widziałem tam w Opolu w szpitalu ps i choroba psychiczna może dotknąć każdego nawet ciebie i to nie jest wstyd bo każdego może dopaść choroba psychiczna nawet ciebie i co wtedy zrobisz?

Gość gość
autorze ponawiam pytanie - poznałeś jakichś znajomych w psychiatryku ?

Gość gość
Ps i zrozum że homoseksualizm to nie Dewiacja ani choroba ani zaburzenie tylko orientacja seksualna i homoseksualizm został wykreślony z listy chorób i zaburzeń i tego się nie leczy i nie da wyleczyć zrozum to

Gość gość
Pedał chory psychicznie.masakra

Tak poznałem znajomych wielu znajomych i są całkiem spoko (nie nazywaj ich wariatami bo to nie ich wina ze są chorzy bo choroba psychiczna może dotknąć każdego nawet ciebie ps zamawiałem sobie z nimi pizze rozmawiałem paliłem fajki dzielilismy się jedzeniem słodyczami pożyczyłem im telefon słuchałaliśmy muzyki filmy na ipli w telefonie oglądaliśmy itd

Gość gość
w psychiatryku zamawialiście pizze i paliliście fajki ??? nieźle myślałem, że tam nie można takich rzeczy robić

Gość gość
obejrzyj tamten filmik ps fajki paliliśmy w palarnii a pizze przez internet zamawialiśmy nie tylko pizze raz sobie nugetsy zamówiliśmy dwa razy kebaba raz rodzice mi naleśniki przywieźli (bo szpitalne żarcie jest okropne) oraz miałem mnóstwo moich ksiażek encyklopedii atlasów z domu ps to oddział zamknięty więc pielęgniarkom zgłaszaliśmy że zamawiamy pizze żeby im potem drzwi otworzyli

Gość gość
Kogo to k***a obchodzi j****a ofermo życiowa,w*********j z tego forum!

Gość gość
ja chrzanię co za przegraniec, i do tego solidnie porąbany :o

Gość gość
czemu jestem przegrańcem życiowym i ofermą co ? o co ci chodzi zrozum że choroba psychiczna może dotknąć każdego nawet ciebie może dotknąć ja mam depresje miałem paniczne lęki oraz obniżone poczucie własnej wartości nienawidziłem sam siebie czułem sie bezradny nie chciałem żyć ale już jest lepiej bo biore leki i zrozum i wbij sobie to do łba że choroba psychiczna może dotknąć każdego nawet ciebie

Gość gość
To s********j na terapię i nie zawracaj d**y wsioku :o