Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Jestem pedałem wolę facetów wiecie o tym chcę mieć chłopaka

Polecane posty

Gość gość
haha na tym filmiku masz właśnie pedziowy głos :D:D

Gość gość
czemu nazywasz mnie wsiokiem zrozum że 40 procent polaków mieszka na wsi i skoro jesteś taki mądry to niby w czym jestem gorszy od ludzi z miasta co ? przecież gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł i ja zawracam d**e ? przecież nikt ci nie każe wchodzić w mój temat i niby w czym jestem gorszy od ludzi z miasta mam przecież bieżącą wode w domu kibel ze spłuczką wszystkie sprzety gospodarstwa domowego telewizje radio internet i to szybki internet jak w mieście mam telefonie komórkową TAK SAMO SIE UBIERAM JAK LUDZIE Z MIAST WIELE RAZY WE WROCŁAWIU BYŁEM W KINACH TEATRACH OPERETKACH MUZEACH JEZDZIŁEM TRAMWAJAMI STAŁEM W KORKACH W MIASTACH JEZDZE PO POLSCE UMIEM CZYTAĆ PISAĆ WE WROCŁAWIU I OPOLU CZĘSTO W WIELKICH CENTRACH HANDLOWYCH JESTEM NIE DZIWIĄ MNIE MIASTA NIE ROZDZIAWIAM "GĘBY "NA WINDY I RUCHOME SCHODY BO CZĘSTO NIMI JEŻDŻE WIĘC W CZYM JESTEM GORSZY CO???

Gość gość
ps w ogrodzie japońskim, botanicznym lotnisku we wrocku panoramie racławickiej w zoo we wrocławiu też często byłem nawet w afrykarium w zoo w opolu też byłem też w wielu górach w tym w zakopanem w sztolniach koło wałbrzycha też byłem nawet raz w poznaniu itd. więc w czym jestem gorszy od ludzi z miasta???

Gość gość
HAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!! ten typ jest na serio chory :D:D:D

Gość gość
ten filmik z aresem jest niedostępny musisz go upublicznić, abyśmy mogli go zobaczyć

Gość gość
o co ci chodzi prawde pisze ja naprawde wiele razy byłem w kinach teatrach operetkach często we wrocku i opolu jestem i od dziecka je znam i często tam jestem i wiele razy w tych miejscach byłem i chyba lepiej wiem i zrozum w czym jestem gorszy od ludzi z miasta podaj chociaż jeden powód

Gość gość
opubliczniony jest tylko są usterki zaraz znowu zamieszcze

Gość gość
pedziowy głos :O

Gość gość
fajny piesio, kundelek czy rasowy?

Gość gość
pół-rasowy ps ile razy mam ci tłuc do łba że w rzeczywistości nie mam takiego głosu zrozum to chyba lepiej wiem wbij sobie to do łba że w rzeczywistości mam inny głos że w życiu byś nie poznał że jestem pedałem zrozum to chyba lepiej wiem że nie mam takiego głosu i nie wmówisz mi że jest inaczej