Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest lepsze, mały biust naturalny czy duzy sztuczny?

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest lepszy i dlaczego? X Oraz pytanie z innej beczki. Jaki to mały biust? Jaki to rozmiar?

Gość gość
Lepszy mały ładny niż duży brzydki. Duży brzydki tylko przez bluzkę wygląda dobrze a i to głównie w oczach niedoświadczonych młodziaków bądź patoli. Większość naturalnych dużych jest obleśnych z bliska. Inna rzecz, że małe też są często brzydkie z wyglądu. Nie chodzi o wielkość więc a o całokształt. I teraz jak masz mały a brzydki to możesz spokojnie powiększyć. Nic nie tracisz, a przynajmniej pod bluzką będzie się wyróżniał, niektórym tylko o to chodzi. Jak masz mały a ładny to nie powiększaj bo się oszpecisz.

Gość pozdrawiam damy
KAŻDY naturalny, bez względu na rozmiar, jest lepszy od sztucznego, a mały to chyba "A", tyle że każda kobieta ma inną budowe ciała i dostaje od natury odpowiedni rozmiar biustu. Cieszyć się tym co jest i akceptować siebie to pierwsza zasada. Nie grać kogoś innego.

Gość gość
Oczywiście, że to pierwsze. Silikon zawsze wygląda karykaturalnie i mało pociągająco.

Gość gość
Pytam z czystej ciekawości bo tu każdy uważa że mały biust to wada i że lepszy już jest sztuczny (w realu też czasem taki tekst słyszałam). Sama uważam że mój biust świetnie pasuje do mojej figury (mój rozmiar to 65F - mieści się w dłoni) a jeśli chodzi o kształt (wygląd) to uważam że jest śliczny, z resztą chodzę bez stanika (posiadam tylko jeden który zakładam może raz/2 razy w roku) i jeśli sutki nie stoją to wszyscy myślą że mam na sobie stanik.

Gość gość
tutaj siedzą same przegrywy i praviki, które lubią wpędzać w kompleksy kobiety, więc się tym nie sugeruj

Gość gość
Dzis to moze ze 10% kobiet ma naturalny biust. Reszta to sztuczne manekiny

Gość gość
gość dziś Wez sie ogarnij przyglupie i przestan wszedie obrazac prawiczkow. Obrazasz ich nawet w temacie gdzie narzekacie na rozwiazlosc mezczyzn.

Gość gość
każdy duży jest lepszy, nie ważne czy naturalny czy sztuczny

Gość amator podrywu
Kobiety mają kompleksy przez ogłupiające TV, wszystkie jesteście piękne.

Gość gość
duży naturalny :classic_cool:

Gość gość
Tylko duży naturalny

Gość gość
18.18- krótkiego masz to nie masz nic do gadania