Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

kto siedzi sam ?

Polecane posty

ja wolę siedzieć sama, bo nie mogę patrzeć jak moja rodzina jest sklocona i ciągle sycza na siebie :) od zawsze tak było jest i będzie 🖐️

Gość gość
a co robisz jak jesteś sama, po pisi sie masujesz ? :) a, o focie twojej pupeńki to mamy cię na kolanach błagać skarbie ?

Gość gość
Doctor Evil dziś pewnie nalykaleś się wczoraj za dużo spermy śmieciu

Gość miasto Namysłów woj opolskie
Studzia dziś A w jakim mieście teraz jesteś ? XXX W OKOLICACH NAMYSŁOWA

Up No pewnie, swojej :) X Tutaj mam taras wielki w tym pokoju z laweczka to super sie pali chyba se odpale mentolowego djaruma xD

studzia sorry że kiedyś cie obrażałem latem spamowałem w twoich tematach byłem niemiły wybacz mi i mnie nie ignoruj już przecież przepraszam za tamte obrażanie ja też siedze w domu u mnie w pokoju na parter do dziadków nie schodze bo rodzice z nimi sie pokłucili a ja nie chce też schodzić wole być na kafe miłego dnia życze

Studzia dziś Chciałbym, żeby byl w Katowicach. Byłaby szansa, ze spotkałbym tego szczura na ulicy i przyrzekam, bo znam jego buraczaną facjatę, że jakbym go spotkał to wale go w pi‪zdę centralnie na ulicy, słowo honoru. Osobiście bym wyrwał parcha.

studzia a ty masz rodzine u siebie w domu czy przyjechałaś do nich???

Wiesz o tym cynik, że jakbym cie trafil, to zlapałbym cię za nogi i ryjem bym cię przeorał po ulicy ? na serio

ok szkoda studzia że usunąłem filmik z zakopanego naprawde tam byłem studzia przyjmiesz moje przeprosiny bo przepraszam cie że byłem kiedyś niemiły bo chce być miły

Katowice a co byś zrobił jakbyś mnie spotkał na ulicy ? Byłam ostatni raz niedaleko Katowic w czerwcu tego roku :D

miasto Namysłów woj opolskie dziś w*********j z tym skowytem zbitego kundla do swojej osady śmieciu

Namyslow no szkoda ale jest jeszcze film z psychiatryka który chętnie obejrzę :D

Studzia dziś Jakbym wiedział, ze to ty, to biorę cie pod pache i idziemy do najbliższej kawiarni i nie przyjmuje odmowy :)

a wiesz gdzie jest kawiarnia "abadaba" w Sosnowcu ? piłam tam kiedyś dobra kawę...

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Studzia jeśli mogę zapytać gdzie mieszkasz?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Ok a mogę zapytać w jakim mieście nie Musisz odpowiadać ja też na zadupiu 15 km od Namysłowa nudzi mi się przyjmujesz moje przeprosiny jak pisałem powyżej nie chce być już niemiły polubiłem cię bo piszesz normalnie masz normalne tematy i prowadzisz normalna dyskusje i nikogo nie obrazasz nie to co wiele osób tutaj bo tu jest poza tobą (bo też jesteś normalna i fajna) mało osób normalnych

raczej daleko, byłam po prostu tam killka razy, mam rodzinę w Chorzowie oraz Będzinie.