Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykrzyczalam wczoraj przy Wigilii prawdę o niej i wyrzuciła nas ze swiat

Polecane posty

Gość gość

Zaprosiła mnie i moją mate i tatę. Od początku robiła problemy o alkohol bo moi rodzice drinkuja w święta. Do tego ta kobieta mnie nienawidzi. Wczoraj doprowadziła mnie na skraj i nazwałam ją z krzykiem po prostu k****, złodziejka,szmata może przegielam ale ona nas wyrzuciła z domu kazała się wynosić. W wigilię.czy miała rację?

Gość gość
Głupie prowo przy świątecznej nudzie

Gość gość
Te prowokację coraz bardziej sięgają dna

Gość gość
Juz nie patrząc, że to prowokacja. Przyprowadzasz komuś do domu pijaków, rzucasz się jak wesz i jeszcze oczekujesz, że Cię ktoś gościł będzie razem z mamusia i tatusiem ochlejami? Bardzo dobrze, patologie się za drzwi wyrzuca.

Gość gość
wisi mi autorka i jej prowo ale tak serio pytam czy poważnie uważasz, że jak ktoś pije drinki czy winko w święta to od razu patola i pijak?

Gość gość
Zastanawiam sie czym cie doprowadzila na skraj ze tak ja zwyzywalas. Mozna bylo po prostu wyjsc. Powiedziec nie dobrze mi i opuscic jej dom. A kto to byl?

Gość gość
A rodzice to co, byli w sztok pijani że ich rola w sporze się nie liczy? I czym się tak upili, winem postawionym przez gospodarzy? A może zabrakło wyobraźni do tego, że trzeba wymyślić reakcje każdego aktora? Ej, prowokować też trzeba umieć.