Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotnym lekarzem, nie chcę żyć, mam niestety już 33 lata :(

Polecane posty

Gość gość

I do tego te samotne święta

Jeśli jesteś lekarzem to śmiało możesz poznać wiele dziewczyn/kobiet, bo bycie lekarzem to jest jakiś status i ogóle no taki elitarny zawód dość. Znaczy się każdy może poznać. Jednak ten zawód jest no na prawdę bardzo na plus.

Gość gość
Boze skad sie bierze u ludzi taka zasciankowa mentalnosc ze w wieku 33 lat juz sie klada do grobu? 33 lata to poczatek zycia. Wyjedz do normalnego kraju i przestan marudzic.

Gość gość
33 lata to już nie młodzieniec

Gość gośćica
ale i nie starzec. Ja mam prawie 37 i depresja, totalne dno, będę sama do końca życia....mam nadzieję, że już niedługo...

Gość gość
Boze was posr*lo kompletnie. 33, 37 to wszystko mlodzi ludzie. Jestescie ofiarami polskiej zasciankowej mentalnosci, nawet sobie nie wyobrazacie ze mozna myslec i zyc inaczej. Wiek nie ma najmniejszego znaczenia, zawsze mozna zyc jak sie chce. Wezcie sie wszyscy w garsc zamiast jojczyc.

Gość gość
Forsa i prestiż szczęścia nie dają jak się jest pustym człowiekiem

Gość gość
15.57 wez cos zrob ze swoim zyciem dziewczyno. Ja w wieku 35 rzucilam wszystko i wyjechalam za granice. Teraz mam zupwlnie inne zycie niz w PL. Bez tego wiecznego narzekania bez tej koltunskiej mentalnosci wg ktorej kladziesz sie do trumny po 30tce i gdzie jedyny model zycia to wyjscie za maz i rozmnazanie. Wyjedz z tej zasranej Polszy i zacznij zyc jak chcesz.