Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Pisze tu ponieważ jestem zaniepokojona. Od jakiegoś tygodnia mam dziwne objawy: Nudności, zawroty głowy, raz miałam zgagę, bol podbrzusza ( jak przy okresie) do tego moje piersi i uda i wyglądają jak mapa od widocznych żyłek. W środę zrobiłam test. Wyszedł negatywny ostatnia miesiączkę miałam 11 listopada. Dodam ze przy pierwszej ciąży przez dlugi czas testy wychodziły mi negatywne będąc w ciąży wiec do konca im nie ufam. Stwierdziłam ze za tydzień zrobię drugi jednak dzisiaj zauwazylam dziwna krew taką brązową później troszkę takiej jasno czerwonej i koniec, na razie nic sie nie dzieje. Bardzo się martwię jestem pierwszy raz w tak nietypowej sytuacji. Brzuch mnie pobolewa. Od kilku dni jestem chora nie wiem czy to ma jakikolwiek na cos wpływ czy nie. Proszę o rade. Czy ktos byl w takiej sytuacji? Czy ciążę można wykluczyć? Z racji, że są święta nie mam możliwości kontroli lekarskiej.

Gość gość
Skoro test może byc fałszywie negatywny to logiczne ze może byc ciąża. Co do krwawienia to albo to implantacja albo okres się zaczyna. Nie ma póki co innej opcji jak tylko czekać.