Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzbudzanie zazdrości dlaczego na niektórych nie działa? ?

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu podobał mi się pewien chłopak sptkalismy sie parę razy ,ale on nie chciał się angażować bo mówił że nie czuje się na siłach żeby stworzyć stały związek. Niedawno na imprezę świąteczną u koleżanki (wiedziałam że też przyjdzę ) poszłam z jego kumplem. Od tamtej pory nie pisze do mnie anie nic tak jakby ką płótnie stracił zainteresowanie a jeszcze 2 tygodnie temu byliśmy na randce.

Gość gość
Ja mam zasadę, że nie podrywam zajętych, tylko wolne. Z tego co wiem takich mężczyzn jest bardzo dużo. Cudzej zdobyczy się nie tyka. Tylko to co jest wolnego na rynku.

Gość gość
Tak to jest jak sie zaczyna zabawiac we wzbudzanie zazdrosci.

Gość gość
Nie jest zazdrosny bo mu nie zależy kiedy kobiety wreszcie to zrozumią i przestaną dopisywać swoje historie.

Gość gość
bo jest normalny i jak widzi ze se nowego wziełaś to sobie odpuścił.Nie bawi sie uczuciami.To dziecinada. prawdziwe uczuci ezawsze znajdzie drogę. mnie obrzydzaja takie gierki i granie na uczuciach.mi kiedys facet palną,że jak nie pojadę z nim na wakacje to pojedzie z jakąś koleżanką, więc mu powiedziałam że rozumiem i szanuję jego uczucia i jesli tak zadecyduje to szczęścia im życzę. prędzej uciekam od takich niż jestem bardziej zainteresowana.

Jeśli kobieta nie może zdecydować się między dwoma mężczyznami należy jej pomóc usuwając się z równania. 00 Żaden rozsądny mężczyzna nie da sobą manipulować w ten sposób. Baba się szlaja z innym i jeszcze mężczyzna ma za nią biegać? Niedoczekanie.

Gość gość
Pokazałaś mu, gdzie jego miejsce przyprowadając na imprezę innego. Co się dziwisz. :O