Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania wykazały że więcej niż połowa kobiet żałuje że urodziła dzieci

Polecane posty

Gość gość

Przyjemność płynąca z macierzyństwa jest zbyt mała w porównaniu z problemami i wyrzeczeniami.

Gość gość
tak,zwłaszcza jak zobaczą co ich pomioty wypisuję po netach to mają prawo tak oceniac swoje decyzje macierzyńskie

Gość gość
To prawda. Również 90% kobiet w perspektywie czasu, żałuje decyzji o zawarciu małżeństwa.

Gość gość
Ja tez żałuję bo moje małżeństwo nie istnieje a ja jestem juz tylko matka a nie kobieta

Gość gość
a co wykazały badania twojej głowy?

Gość gość
Bzdury. A wśród jakich kobiet przeprowadzano te badania? Bo jedyne wiarygodne to te na łożu śmierci lub staruszki po 70-tce, wtedy kobieta ma już najczęściej dorosłe dziecko i widzi czy było warto- przecież bez sensu pytać mamy niemowlaków jedynaków albo mamy dzieci, które jeszcze nawet nie chodzą do szkoły.

Gość gość
To dalej ja z 20:34- to tak jakby oceniać film jak się obejrzało początek albo do połowy, przecież zakończenie jest najistotniejsze!

Gość gość
Bo baby sie zwyczajnie puszczaja a potem zal bo przychodza konsekwencje no i narzekanie na brak pozwolenia na aborcje

Gość gość
Fajnie było mieć dzieci do wieku szkolnego dopóki można było o wszystkim decydować. Potem użeranie się z głupimi nauczycielami, dyrektorami, bandą bezmyślnych urzędasów itd... zniszczyło urok macierzyństwa. Przestałam być matką moich dzieci, zaczęłam być tarczą ochronną przed wszechobecnie panującą głupotą, która spłynęła na moje dzieci jak lawa goowna. Szkoda było mojego zdrowia fizycznego na ciąże, z których się tak cieszyłam i psychicznego na obcowanie z kołtuństwem. Dziś bym się nie zdecydowała na potomstwo mieszkając w tym kraju i prawdopodobnie w ogóle w Europie.

Gość gość
Jak nie umialas wychowac dzieci to masz potem nauczyciele maja uwagi. Nie ma to jak czepiac sie innych za bledy w wychowaniu dzieckam

Gość gość
Ja sie zastanawiam skad wsrod bialej rasy takie sklonnosci samobojcze...

Gość gość
Moje dzieci juz na poziomie wczesnoszkolnym miały większą wiedzę o świecie niż panie nauczycielki. Jak mąż poszedł do szkoły z materiałami źródłowymi żeby udowodnić że światopogląd naszych dzieci jest jak najbardziej prawidłowy to nawet dyrektorka musiała przyznać, że nie posiada takiej wiedzy i zaproponowała szkołę prywatną. Ot jakie jełopy są dookoła.

Gość matronykropkapl
Czytam fajne posty na nowym portalu dla kobiet o karmieniu piersią http://matrony.pl/